jili_bili نوشته است: سلام
اول از مدیر سایت و دوستانی که به سوالها دقیق جواب میدن تشکر میکنم.
من یه دختر 21 ساله هستم. هیچ رابطه جنسی نداشتم،حتی دستمم به دست یه پسر نامحرم نخورده. یادم افتاد که سالهای اولی که پریود میشدم از رو کنجکاوی و بدون هیچ اطلاعی از پرده بکارت و پاره شدنشو و.... انگشتم رو همون زمان پریود فرو کردم تو اون مجاری و تکون دادم که مثلا ببینم خون از کجا میاد،بچه بودم واقعا هیچی نمیدوستم. واژنمم شبیه همین عکسی هست که گذاشتین تقریبا ولی اونجا که نوشتین پرده یه چیزه گوشتی هست زیرشم که سوراخه و خون قاعدگی ازش میاد.
یه ساله با پسری آشنا هستم و با هم قرار ازدواج گذاشتیم. این موضوع رو بهش نگفتم ولی قبلا که راجع به معاینه و اینا حرف شده(قبلنا رسم بود تو شهر ما که دخترو قبل عروسی میبردن معاینه خانواده شوهر) گفته که نیازی نیست و بهم اعتماد داره. من از یه خانواده مذهبی هستم. خود ارضایی هم نمیدونم راسش دقیقا به چه شیوست، گاهی کلیتوریس رو چند ثانیه میالم و یه لذت لحظه ای داره و مایعی هم ترشح نمیشه .
سوال اولم اینه که الان یعنی پرده من از بین رفته؟
2 اینکه من به نامزدم(کسی که باهاش قرار ازد گذاشتم) بگم این موضوع رو که نمونه واسه وقت ازد که بهم بی اعتماد شه؟
3 اینکه این کاری که من انجام میدم خود ارضاییه؟
معذرت میخوام طولانی شد ولی باید کامل توضیح میدادم چون نگرانم.
از دوستانی هم که جواب میدن تشکر میکنم
با سلام
و تشکر از هاله خانم و آقا مهدی که همه چیز رو به دقت باز کردن!اما فقط یک نکته رو بگم و اون اینه که بسته به مقدار داخل کردنه انگشت به داخل واژن،میشه فهمید که آیا به پرده آسیب رسیده یا خیر!! اگر زیاد بوده باشه خب احتمال آسیب دیدگی پرده هست اما اگر کم بوده باشه شاید اصلاً به پرده نرسیده باشه که بخواد آسیبی به اون برسونه!! که اونهم با معاینات بالینی مشخص میشه!پس بهترین توصیه برای راحتی خیالتون مراجعه به متخصصین زنان هست و بس!
شاد و موفق باشید.