goli1990 نوشته است: این مال پریروزه
سلام خسته نباشید خواهش میکنم به من کمک کنید دارم از استرس میمیرم
راستش من چندماهیه پریود نامنظم دارم وبین 28و29و30متغیره و یکبار 40روز شد که با آمپول <a><a>پروژسترون</a></a> پریود شدم ومربوط به مهر پارسال بود.راستش من 5خردادپریودشدم و10خرداد رابطه مقعدی داشتم(بدون کاندوم) و28و29خرداد رابطه مقعدی باکاندوم داشتم و 6تیر چای زعفران خوردم و 7تیر پریود شدم.اماالان بعداز42روز هنوز پریود نشدم.خییییلی نگرانم امکان آز هم ندارم آیا ممکن است با وجود پریود شدن باردار باشم؟؟؟توروخداکمکم کنید در ضمن15روز پیش تب و لرز کردم که قرص و کپسول بروفن و سفکسیم و 3بسته <a><a>سفالکسین</a></a> خوردم.من راکوتان نیز مصرف میکنم. همچنین پریروز به دکتر مراجعه کردم و 2آمپول <a><a>پروژسترون</a></a> پریروز ویکی دیروز زدم و هنوز پریود نشدم.تاثیراین آمپول ها چند روز است؟. شاید10لیوان چای زعفران و 10لیوان داروی گیاهی قاعده آور در این1هفته مصرف کردم.چراتاثیرندارد؟ روزه هم بدون هیچ مشکلی میگیرم.البته من65کیلو بودم که ماهه پیش58 و دوباره این ماه63شدم.ترس از بارداری(داخل یا خارج رحمی)مرا بشدت نگران کرده.البته من مسافرت هم داشته ام.خواهش میکنم به من کمک کنید
سلام . من دیروز رفتم دکتر امااسمی از بارداری نیاوردم دکتر واسم سونو واس کیست نوشت رفتم انجام دادم کیست ریز در حدمیلیمترداشتم.بیبی چک هم منفی بود. آیا سونوی بارداری با این سونوکه من دادم فرق داره؟واینکه من 50روز پیش رابطه داشتم و یکبار بعدشم پریودشدم هنوز احتمال بارداری هس؟ واینکه اگه خارج رحم بوده باشه توسونونشون داده میشده یانه؟؟؟توروخداکمکم کنید دارم از نگرانی مییمیرمممممممم.توروخدایکی که کامل میدونه جواب بده
با سلام باوقوع پریود بارداری منتفیه .داروی راکوتان باعث پهم خوردن نظم پریود میشه ودر ثانی شما مسافرت هم رفتید که مسافرت هم باعث اختلال در نظم پریود میشه کمی صبرکنید تا امپول اثر خود رو بگذارد. کیست های ریز در حد میلیمتری زیاد مهم نیست امکان داره خود به خود برطرف شوند سونو بارداری از هفته 5 بارداری به بعد جنین رو نشون میده بارداری خارج رحمی علایم خاص خودشو داره که اگه کمی تو سایت جستجو کنید متوجه میشوید وشما بااین همه استرسی که دارید باعث دیر تر پریود شدن خود میشوید ارامش خودتونو حفظ کنید در صورت عدم پریود تا 10 روز دیگه دوباره به پزشک مراجعه کنید