با سلام و عرض خسته نباشید به خاطر فروم بسیار خوبی که دارید
من جوانی 20 ساله هستم که از سن 11 سالگی شروع به زدن جوش کردم
من تا به حال بیشتر عکس های جوش در سایت های خارجی و داخلی و حتی جوش های دوستانم را دیده ام ولی جوش های من شبیه هیچ کدام از این نوع جوش ها نیست
بیشتر شبیه برامدگی خیلی کوچکی میماند که هیچ سری هم برای تخلیه شدن ندارد
و تمام صورت من پوشانده است طوری که یک جای صاف مشاهده نمی شود و بسیار ریز ریز در کنار هم در می ایند و در تمام صورت و گردن و روی بازو ها و پشت من مشاهده میشوند
و بعضی وقتها که جوشها رو بازو یا گردن و پشت را میکنم یا بر اثر خارش کنده میشوند
دانه های سفت زرد رنگی دقیقا مثل دانه نمک تنها به رنگ زرد بیرون می اید
من تا این سن به بیش از 10 ها دکتر مراجعه کرده ام اما هیچ کدام نتوانستند این جوش ها را حتی کمی بهتر کنند من
قرصهای - منو ساکلین ، داکسی ساکلین، اریترومایسن و محلول هایی مثل ازیترومایسن و کلیندامایسین و ترتینیون و انواع صابون های نو باکتر و گوگرد و جوانه گندم و گیاهی را مصرف کرده ام
اما هیچ کدام جواب نداده است و حتی مقدار هم بهبود نداشته ام
تا جایی که همه به داکوتان رو اورده اند که من به خاطر عوارض ان مصرف نکردم
در ضمن تنها مشکل من غلیظ بودن خون میباشد که البته مقدار ان بسیار کم است و من سعی میکنم با اهدا خون ان را برطرف کنم
حالا به نظر شما ایا میشود که اینها اصلا جوش نباشند یا به خاطر مشکلات پوستی نباشد و به خاطر خوب کار نکردن یکی از اعضای بدن باشد چون اگر جوش بود با این همه دارو باید کمی تغییر میکرد یا اصلا بدتر میشد اما این جوشها هیچ تغییری نمیکنند
راه حل شما چیست؟
من جوانی 20 ساله هستم که از سن 11 سالگی شروع به زدن جوش کردم
من تا به حال بیشتر عکس های جوش در سایت های خارجی و داخلی و حتی جوش های دوستانم را دیده ام ولی جوش های من شبیه هیچ کدام از این نوع جوش ها نیست
بیشتر شبیه برامدگی خیلی کوچکی میماند که هیچ سری هم برای تخلیه شدن ندارد
و تمام صورت من پوشانده است طوری که یک جای صاف مشاهده نمی شود و بسیار ریز ریز در کنار هم در می ایند و در تمام صورت و گردن و روی بازو ها و پشت من مشاهده میشوند
و بعضی وقتها که جوشها رو بازو یا گردن و پشت را میکنم یا بر اثر خارش کنده میشوند
دانه های سفت زرد رنگی دقیقا مثل دانه نمک تنها به رنگ زرد بیرون می اید
من تا این سن به بیش از 10 ها دکتر مراجعه کرده ام اما هیچ کدام نتوانستند این جوش ها را حتی کمی بهتر کنند من
قرصهای - منو ساکلین ، داکسی ساکلین، اریترومایسن و محلول هایی مثل ازیترومایسن و کلیندامایسین و ترتینیون و انواع صابون های نو باکتر و گوگرد و جوانه گندم و گیاهی را مصرف کرده ام
اما هیچ کدام جواب نداده است و حتی مقدار هم بهبود نداشته ام
تا جایی که همه به داکوتان رو اورده اند که من به خاطر عوارض ان مصرف نکردم
در ضمن تنها مشکل من غلیظ بودن خون میباشد که البته مقدار ان بسیار کم است و من سعی میکنم با اهدا خون ان را برطرف کنم
حالا به نظر شما ایا میشود که اینها اصلا جوش نباشند یا به خاطر مشکلات پوستی نباشد و به خاطر خوب کار نکردن یکی از اعضای بدن باشد چون اگر جوش بود با این همه دارو باید کمی تغییر میکرد یا اصلا بدتر میشد اما این جوشها هیچ تغییری نمیکنند
راه حل شما چیست؟