سلام دوستان
کسی درخصوص آدنوپاتی گردن چیزی میدونه؟؟
کسی درخصوص آدنوپاتی گردن چیزی میدونه؟؟
razor نوشته است: با سلام و خسته نباشید
من 29 سال سن دارم و الان حدود 1 ماه است که احساس پری و توده در گلو خودم دارم.
ابتدا به دکتر متخصص داخلی مراجعه کردم، ایشون تشخیص دادند مشکل از رفلاکس معده است و برای من کپسول آموپرازول آنتی بیوتیک تجویز کردند( با توجه به سابقه بیماری معده ای که داشتم). اما با مصرف دارو های مذکور مشکل من حل نشد.
سپس به دکتر متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کردم . ایشون با معاینه بالینی فرمودند مشکل بنده عصبی هستش و حتی برای اطمینان رادیولوژی با باریوم از مری رو برای من تجویز کردند که در عکس های اون هم مورد خاصی مشاهده نشد.
همچنین من احساس ترشحات چرکی تو گلو هم داشتم که دکتر فرمودند گلوی بنده چرک نداره.
هنوز هم بعد از گذشت 1 ماه هیچ تغییری در مشکل من ایجاد نشده، احساس توده همچنان وجود داره، همینطور احساس ترشحات چرکی در گلو، ببهمراه علامت خفیف سرماخوردگی. گاهی لازمه که گلوم رو صاف کنم تا خش صدام برطرف بشه.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
kahang نوشته است: با سلام من چند وقت پيش در سونوگرافي سينه متوجه توده هيپواکو در سينه چپ شدم الان حدود يك ماه است در سمت چپ گردنم نوده اي را حس مي كنم كه زير دستم حالت لغزنده هم دارد همين طور در وسط گردن نيز همين توده البته كوچكتر را حس ميكنم كه
احساس درد هم دارم ايا اين هم يك توده چربي مي تواند باشد
ايا توده چربي در سينه باعث درد زير بغل و پشت كمر هم مي شود
kiyanaaa نوشته است: تازه متوجه شدم که حفره ی گلوم خیلی گود هستش در حدی که وقتی چرک میکنه اصلا معلوم نیست.این حفره دقیقا سمت راست گلو و کنار زبان کوچک قرار داره.این لازمه که عمل بشه؟
befermatooo نوشته است: سلام . خسته نباشید .
من مدتیه که در ناحیه گردن و گلو دچار درد هستم . چندین بار دکتر حلق و بینی رفتم اما میگه چیزی نیست . حتی دیروز هم رفتم و گفتم زیر لوزم یه غده ریز در آورده و حتی با دستم نشونش دادم . اولش میگفت من چیزی نمی بینم و وقتی با دستم نشونش دادم میگفت طبیعیه !
من تعجب کردم آخه حدود 3 هفته هست که غده وجود داره البته اذیتم نمیکنه . در صورتی که سمت راست این غده نیست .
به نظر شما چی میتونه باشه . اخه من حدود حدود 70 روز پیش یه رابطه دهنی حفاظت نشده داشتم و طی اون یه خانومی که احتمال زیادی میدم ایدز داشت آلت منو برا 10 ثانیه تو دهنش گرفت و بعد هم ارضا شدم البته آبتمو خیس نشده بود به بزاقش چون خشک بود .
حالا این میتونه مربوط به خدایی نکرده HIV باشه ؟ من بهد از 67 روز آزمایش دادم منفی بود .
sam0311 نوشته است: سلام به همه دوستان من حدود 5 ماه پیش به اشتباه یهرابطه دهانی داشتم بطوریکه خانومی آلت منو کرد داخل دهانش بعد از اون من استرس عجیبی گرفتم که نکنه بیماری داشته باشه ، پیش دکتر رفتم با مشاور صحبت کردم که همه نظرشون این بود که نگران نباشم اگر خطری بوده برای اون بوده نه من البته بعد از 2 ماه آزمایش دادم که خوشبختانه منفی بود رابطه هم 3 دقیقه بیشتر طول نکشید .... حالا بازم باهر مشاور و دکتری صحبت میکنم همون نظراتو میدن ممکنه راهنماییم کنید ؟ الان زیرگلوم درد میکنه میزنه به گوشم البته فکر میکنم گوشم بادرفته باشه چرک کرده حالا ممکنه راهنماییم کنید چه کار کنم از این استرس خلاص بشم دارم داغون میشم توبه کردم که دیگه سراغ این برنامه ها نرم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|