سلام من حدودی 2 ماه پیش بدلیل تکرر ادرار و کم حجم بودنش (بخاطر خودارضائی) به دکتر مراجعه کردم که اونم اول سونوگرافی از مثانه پروستات و مجاری ادرار داد که هیچ مشکلی رو نشون نمی داد جز باقیماندن 36 سی سی ادرار در مثانه بعد آلت و بیضه هارو معاینه کرد و داروهای افلوکسیر 200 روزی 1 عدد، ترازویسن آریا2 شبی 1 عدد و یک کپسول هر 12 ساعت که اگه اشتباه نکنم اسمش سلبرین بود رو تجویز کرد من مصرف کردم حدود 50 روز طول کشید تا قرص ها تمام شد چون هنوز مشکل داشتم به متخصص دیگری مراجعه کردم که ایشون کامل تر معاینه کردند حتی پروستات رو معاینه کردند و گفتند که باید رفتارت رو اصلاح کنی ورزش سنگین کنی این دارو هارو نباید مصرف کنی چون باعث میشه عقیم بشی
ایشون آب آوردن بیضه چپم رو موقع معاینه تشخیص دادند در صورتیکه من یادم نمیاد ضربه خورده باشم بعد گفت لازم نیست ولی برای اینکه مشخص بشه مشکلی در مردانگی ندارم واسم سونگرافی بیضه و آزمایش اسپرم نوشت
سئوال اول :می خواستم بدونم ایا این مشکل باقی ماندن 36 سیسی ادرار و تکرر ادرار با ورزش سنگین و ترک خود ارضائی حل میشه؟
سئوال دوم: این آب اوردن بیضه باعث مشکل در دفع ادرار میشه؟ در موقع انزال تو بیضه یا زیر شکم کمی درد دارم این مربوط به آب آوردن بیضه هست(البته اینو بگم که من خودارضائیم اینطوری بود که مثلا 3 روز تا 7 روز طول می کشید که بخوام خودم خالی کنم قبل از اون فقط در حد تحریک هست)
سئوال سوم اینکه: اگه این آب اوردن درمان نشه چی میشه؟ درمانش به چه صورت هست؟
سئوال چهارم اینکه من روی آلت و کیسه بیضم جوشهای ریز سفیدی هست که زیادن درد نداره دکتر هم معاینه کرد چیزی در مورد اینا بهم نگفت می خواستم بدونم اینا بیماری نیست؟
سئوال اخر اینکه: مشکل در دفع ادرار میتونه باعث مشکل در دفع مدفوع بشه؟
در ضمن اینو یادآور میشم که من کارشناس ارشد نرم افزار هستم و با توجه به کارم مدت خیلی طولانی در حالت نشسته پشت سیستم هستم البته گاهی از پشت سیستم پا می شم
باتشکر از حوصله شما
ایشون آب آوردن بیضه چپم رو موقع معاینه تشخیص دادند در صورتیکه من یادم نمیاد ضربه خورده باشم بعد گفت لازم نیست ولی برای اینکه مشخص بشه مشکلی در مردانگی ندارم واسم سونگرافی بیضه و آزمایش اسپرم نوشت
سئوال اول :می خواستم بدونم ایا این مشکل باقی ماندن 36 سیسی ادرار و تکرر ادرار با ورزش سنگین و ترک خود ارضائی حل میشه؟
سئوال دوم: این آب اوردن بیضه باعث مشکل در دفع ادرار میشه؟ در موقع انزال تو بیضه یا زیر شکم کمی درد دارم این مربوط به آب آوردن بیضه هست(البته اینو بگم که من خودارضائیم اینطوری بود که مثلا 3 روز تا 7 روز طول می کشید که بخوام خودم خالی کنم قبل از اون فقط در حد تحریک هست)
سئوال سوم اینکه: اگه این آب اوردن درمان نشه چی میشه؟ درمانش به چه صورت هست؟
سئوال چهارم اینکه من روی آلت و کیسه بیضم جوشهای ریز سفیدی هست که زیادن درد نداره دکتر هم معاینه کرد چیزی در مورد اینا بهم نگفت می خواستم بدونم اینا بیماری نیست؟
سئوال اخر اینکه: مشکل در دفع ادرار میتونه باعث مشکل در دفع مدفوع بشه؟
در ضمن اینو یادآور میشم که من کارشناس ارشد نرم افزار هستم و با توجه به کارم مدت خیلی طولانی در حالت نشسته پشت سیستم هستم البته گاهی از پشت سیستم پا می شم
باتشکر از حوصله شما