Anzali22blue نوشته است: با سلام.همسرم بعد از زایمان ( سزارین ) با این مشکل مواجه شده.کمابیش باهاش میسازیم. ولی منو نگران کرده. از رابطه جنسی یک سویه بدم میاد. یعنی اگر نتونم همسرم رو به ارگاسم برسونم، دچار حس بدی میشم.خوب میتونم معاشقه کنم و به حالت شل شدن برسونمش.طوری که خودش ازم تقاضای آلتم رو میکنه. البته ببخشید رک میگم.ولی به کاندوم حساس شده. طوری که از اون اوج لذت جنسی به اوج سوزش جنسی میرسه.مدتی هست از کاندوم استفاده نمیکنم. ولی متاسفانه من طاقت نمیارم و ارضاء میشم و این خیلی بده واسه یه رابطه جنسی دوطرفه.اگر کاندوم خاصی یا ژل خاصی مد نظر دارید یا راهنمایی اگر دارید ممنون میشم من رو در جریان بگذارید.همه کار رو در رابطه جنسی خوب انجام میدم. مشکلم 1- کاندوم و 2- زود انزالی هست.هر دو 30 ساله هستیم و 4 ساله ازدواج کردیم و پسرمون 2 سالشه.
سلام دوست عزیز
به نظر من مواد بی حس کننده کلا زیاد اثر گذار نیستن علاوه بر اینکه میتونن باعث ایجاد حساسیت هم بشن
شما اگه همسرتون با کاندوم ئمشکل دارن میتونین بدون کاندوم عمل دخول رو انجام بدین اما به محض اینکه دیدین دارین به انزال میرسین التتون رو در بیارین و هم الت و هم بیضه هاتون رو داخل یخ قرار بدین و بعد از چن دقیقه دوباره از سر بگیرین دخولتون رو این روش خیلی مفید و سالم و طبیعی هستش