سلام من در هفته ی هفتم بارداری ام وجنین 6هفته و2روزش ایا استفاده ازشیافت پروژسترون اون هم از طریق واژن برروی جنین اثر بدی نداره واین شیافت برای چه چیزی تجویزشده
farnaz69joon نوشته است: سلام،من خرداد ماه یه رابطه سطحی داشتم،اما منی اصلا روی واژن ریخته نشد،اما بخاطر استرسی که داشتم زود ۲تا اچ دی خوردم،۱۲سات بعد تکرار کردم،که استفراغ کردم،زود ۲تا دیگه خوردم،۷روز بعد پریود شدم،بیبی چک هم منفی بود،اما ماه بعد فقط لکک دیدم،این ماهم نشدم،طبق مطالبی که تو سایت خوندم امکان بارداری نیست،پس چرا پریود نمیشم،اینم بگم که پریودیم هیچوقت منظم نیست،امکان داره باردار باشم؟ مرسی
arashahm نوشته است: با سلام و خسته نباشید
نامزد من 28 تیر پریود شد و ما 12 مرداد رابطه بدون دخول داشتیم اما منی روی شکمش ریخت و سرازیر شد روی واژن و روی لباس زیرش ریخت و دستمال گذاشت داخل لباس زیرش و بعدش گفت دستمال خیس شده و با واژن تماس داشته روز 14 مرداد کمی دل درد داشت و روز 27 مرداد پریود شد و روز 30 مرداد سونوگرافی کرد که پزشک کیست تخمدان تشخیص داد و قرص یاسمین تجویز کرد و روز 3 شهریور پریودش خاتمه پیدا کرد و 5 شهریور یکبار بیبی چک یکی از خطهاش روشن شد و خط دیگه کمرنگ شد مجدد چند ساعت بعد بی بی چک منفی نشون داد حالا میگه حالت تهوع و پهلو درد و کمر درد خفیف داره میخوام بدونم چقدر احتمال داره باردار باشه؟ و آیا قرص یاسمین یا کیست تخمدان ممکنه تو نتیجه آزمایش یا بی بی چک تاثیرگذار باشه؟
از راهنماییتون پیشاپیش سپاسگذارم.
lotuss نوشته است: سلام من هرجه دنبال ویراتش در سرد مزاجی گشتم پیدا نکردم سوالم رو اینجا مطرح کزدم .اکه میشه بگید کجا سوالم رو مطرح کنم.همه پستها پرهستن وجای خالی نداره..من با نامزدم خیلی خوب بودیم وهمدیگرو دوست داشتیم اوایل با بوسیدن هم تحریک میشدم ولی بعد از چند بار رابطه جنسی بدون ئخول متوجه شدیم که من اصلا تحریک نمیشم حتی با همون بوسه.وبخاطر همین موضوع نامزدم منو ترک کرد وبهم گفت جون من سردم منو نمیخواد.من خیلی دوسش ئارم الان 3 ماه که رفته و کار من هر روز گریه کرذنه خیلی باهاش حرف میرنم ولی اعتنایی نمیکنه میگه نمیتونم.من روز به روز بیشتر دارم سرد میشم.ودارم اب میشم جون خیلی دوسش دارم.باید جیکار کنم؟
m1989 نوشته است:arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است: با سلام، من بعد از یازده روز از نزدیکی (بیست روز بعد از اولین روز پریودم) تست اورژانسی بارداری دادم و جواب منفی بود، میشه به این جواب اعتماد کرد؟
البته رابطه ام سطحی و با کاندوم بود، برای کم شدن استرسم نمیتونستم تا پریود بعدم صبر کنم، الان میتونم دیگه مطمئنم بشم؟
سوال دیگمم این هست که من ترشحاتم خیلی دوسه روزه زیاد شده، اغلب بدون رنگ و بدون بو هست، دلیلش چی میتونه باشه؟
ممکنه از کم خوابی زیاد و استرس زیاد این مدتم باشه؟
ممنونم بابت راهنماییاتون
سلام
جواب آز بتا 11 روز بعد از رابطه قابل اعتماده.
اگه لقاح رخ بده تو این مدت هورمون HCG به اندازه ی کافی که بارداری رو نشون بده (تیتر آز بیشتر از 30 باشه)، رشد میکنه.
بنابراین بارداری رخ نداده.
این ترشحات هم میتونه مربوط به تحریکات (احتمالاً فکر به رابطه ی جنسی ای که داشتین) باشه و هم مربوط به زمان تخمک گذاری شما.
خیلی ببخشید الان که دقیق حساب کردم ده روز از رابطه ام میگذشت، و خانومی که در آزمایشگاه بودن تاکید داشتن که تا پریودت عقب نیوفته آزمایش خون دقیق جواب نمیده و ده روز کمه و خونی که از من گرفتن فقط بیست دقیقه در دستگاه بود و گفتن منفی هستش(بدون تیتر بود) بیست دقیقه کم نیست؟ بعد از ده روز جواب میده واقعا؟
باور کنین من اصلا به رابطمون فکر نمیکنم که به اون دلیل باشه، ترشحاتم خیلی خیلی زیاد شده،به طوریکه منو اذیت میکنه و با رعایت بهداشت هم تغییری نکرده، ممکنه به دلیل بارداریم باشه؟
لطفا راهنماییم کنین
دوست من
۱. آزمایش خون (بتا اچ سی جی) ۳ - ۵ روز بعد از نزدیکی قابل انجامه و برای اینکه نتیجه مشکوک نباشه و مجددا تست ۲ - ۳ روز بعد تکرار نشه، توصیه میشه یه هفته بعد از نزدیکی تست صورت بگیره.
در صورتی که عمل لقاح رخ بده هورمون HCG هر ۲۴ ساعت تقریبا ۲ برابر میشه و بعد از ۱۰ روز این مقدار از عدد ۳۰ بیشتر خواهد شد که به معنی بارداری خواهد بود و در شما چون لقاحی صورت نگرفته بنابراین مقدار هورمون رشدی نداشته و جواب آز منفی بوده. اگه تمایل داشتین مجددا آزمایش رو تکرار کنین که من میگم باز هم نتیجه منفی خواهد بود.
۲. در بعضی از خانم ها در زمان تخمک گذاری ترشحات بیشتر میشه اگه اطمینان دارین که ترشحاتتون بو یا رنگ غیرطبیعی نداره، طبیعیه. در غیر اینصورت برای بررسی بیشتر به متخصص زنان مراجعه کنین.
خیلی خیلی ممنونم از اینکه حوصله میکنین و جوابمو میدین
رابطه ما دو هفته بعد از عمل واریکوسل نامزدم بوده که آزمایشم که داده بودن تعداد و تحرک اسپرمشون واسه بارداری پایین بوده و دکتر هم گفته بوده که حداقل چهار ماه تا بهبود کاملشون طول میکشه
پس با این اوصاف و گفته های شما و تست خونم میتونم مطمئن بشم، درسته؟
راستشو بخواین ترشحاتم از امروز خیلی کم قهوه ای شده و عذر میخوام خیلی کم خون آب هم اومد، به نظرتون بدلیل چی میتونه باشه؟(تاریخ پریود ماه پیشم دوازده مرداد بود)
خیلی شرمندم بابت سوالای زیادم
دشمنتون شرمنده
دوست من شما باردار نیستین مطمئن باشین.
اگه نزدیک پریودتون نیستین این نشونه هایی که از ترشحاتتون گفتین طبیعی نیست و میتونه به خاطر عفونت باشه. برای تشخیص قطعی به پزشک مراجعه کنین.
arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است: با سلام، من بعد از یازده روز از نزدیکی (بیست روز بعد از اولین روز پریودم) تست اورژانسی بارداری دادم و جواب منفی بود، میشه به این جواب اعتماد کرد؟
البته رابطه ام سطحی و با کاندوم بود، برای کم شدن استرسم نمیتونستم تا پریود بعدم صبر کنم، الان میتونم دیگه مطمئنم بشم؟
سوال دیگمم این هست که من ترشحاتم خیلی دوسه روزه زیاد شده، اغلب بدون رنگ و بدون بو هست، دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنونم بابت راهنماییاتون
سلام
اگه لقاح رخ بده تو این مدت هورمون HCG به اندازه ی کافی که بارداری رو نشون بده (تیتر آز بیشتر از 30 باشه)، رشد میکنه.
این ترشحات هم میتونه مربوط به تحریکات (احتمالاً فکر به رابطه ی جنسی ای که داشتین) باشه و هم مربوط به زمان تخمک گذاری شما.
خیلی ببخشید الان که دقیق حساب کردم ده روز از رابطه ام میگذشت، و خانومی که در آزمایشگاه بودن تاکید داشتن که تا پریودت عقب نیوفته آزمایش خون دقیق جواب نمیده و ده روز کمه و خونی که از من گرفتن فقط بیست دقیقه در دستگاه بود و گفتن منفی هستش(بدون تیتر بود) بیست دقیقه کم نیست؟ بعد از ده روز جواب میده واقعا؟
باور کنین من اصلا به رابطمون فکر نمیکنم که به اون دلیل باشه، ترشحاتم خیلی خیلی زیاد شده،به طوریکه منو اذیت میکنه و با رعایت بهداشت هم تغییری نکرده، ممکنه به دلیل بارداریم باشه؟
لطفا راهنماییم کنین
دوست من
۱. آزمایش خون (بتا اچ سی جی) ۳ - ۵ روز بعد از نزدیکی قابل انجامه و برای اینکه نتیجه مشکوک نباشه و مجددا تست ۲ - ۳ روز بعد تکرار نشه، توصیه میشه یه هفته بعد از نزدیکی تست صورت بگیره.
در صورتی که عمل لقاح رخ بده هورمون HCG هر ۲۴ ساعت تقریبا ۲ برابر میشه و بعد از ۱۰ روز این مقدار از عدد ۳۰ بیشتر خواهد شد که به معنی بارداری خواهد بود و در شما چون لقاحی صورت نگرفته بنابراین مقدار هورمون رشدی نداشته و جواب آز منفی بوده. اگه تمایل داشتین مجددا آزمایش رو تکرار کنین که من میگم باز هم نتیجه منفی خواهد بود.
۲. در بعضی از خانم ها در زمان تخمک گذاری ترشحات بیشتر میشه اگه اطمینان دارین که ترشحاتتون بو یا رنگ غیرطبیعی نداره، طبیعیه. در غیر اینصورت برای بررسی بیشتر به متخصص زنان مراجعه کنین.
رابطه ما دو هفته بعد از عمل واریکوسل نامزدم بوده که آزمایشم که داده بودن تعداد و تحرک اسپرمشون واسه بارداری پایین بوده و دکتر هم گفته بوده که حداقل چهار ماه تا بهبود کاملشون طول میکشه
راستشو بخواین ترشحاتم از امروز خیلی کم قهوه ای شده و عذر میخوام خیلی کم خون آب هم اومد، به نظرتون بدلیل چی میتونه باشه؟(تاریخ پریود ماه پیشم دوازده مرداد بود)
دشمنتون شرمنده
اگه نزدیک پریودتون نیستین این نشونه هایی که از ترشحاتتون گفتین طبیعی نیست و میتونه به خاطر عفونت باشه. برای تشخیص قطعی به پزشک مراجعه کنین.
با سلامی دوباره خدمت شما و عرض تشکر
راستشو بخواین من امروزم در یک آزمایشگاه دیگه باز تست خون بارداری دادم و منفی بود(هفده روز بعد از رابطه ام) و سوالی که برام پیش اومده این هستش که آقایی که ازم خون گرفتن نیز مثله خانوم دفعه قبلی تاکید داشتن که تا پریودت عقب نیوفته جواب قطعی نمیده و من هم جواب شما رو واسشون گفتم که ایشون با تعجب به من نگاه کردن و ابراز بی اطلاعی کردن و گفتن چنین چیزی رو مطمئن هستی
حالا بنظرتون اونا سوادشون کمه واقعا؟ آخه هفده روز هم زمان کمی نیست.
ببخشید که سوالمو به طرق مختلف میپرسم ،آخه هم گیج شدم و هم دیگه خونی ندارم که برم بدم واسه آزمایش
ممنونم از شما و راهنماییاتون
nafiss نوشته است: سلام آقای دکتر یه راهنمایی لطفا
من امروز با نامزدم رابطه داشتم البته به صورت ایستاده و دخول هم انجام نگرفت و فقط آلت ها با هم در تماس بود ومنی هم تا اونجایی که من مییدونم ریخته نشد روی آلتم البته یکمی به این قضیه شک دارم و میترسم با آب خودم قاطی شده باشه و متوجه نشده باشیم. البته منی رو جای دیگه خالی کرد اما از پیش آب می ترسم
در ضمن تو این چند روز هم علایم پریودی رو داشتم و احساس می کردم که باید پریود بشم در طی این 1-2 روز
میخوام بدونم آیا امکان بارداری وجود داره؟ یعنی تا 1-2 روز قبل از پریود شدن زمان مناسبی برای بارداری هست؟ تا چند روز میتونم صبر کنم و اگر پریود نشدم قرص مصرف کنم؟
tina123 نوشته است: سلام میخواستم بدونم که درهفته ی چندم صدای قلب جنین شنیده میشه ممنون
arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است:m1989 نوشته است:arsita نوشته است: با سلام، من بعد از یازده روز از نزدیکی (بیست روز بعد از اولین روز پریودم) تست اورژانسی بارداری دادم و جواب منفی بود، میشه به این جواب اعتماد کرد؟
ممنونم بابت راهنماییاتون
سلام
لطفا راهنماییم کنین
دوست من
دشمنتون شرمنده
با سلامی دوباره خدمت شما و عرض تشکر
راستشو بخواین من امروزم در یک آزمایشگاه دیگه باز تست خون بارداری دادم و منفی بود(هفده روز بعد از رابطه ام) و سوالی که برام پیش اومده این هستش که آقایی که ازم خون گرفتن نیز مثله خانوم دفعه قبلی تاکید داشتن که تا پریودت عقب نیوفته جواب قطعی نمیده و من هم جواب شما رو واسشون گفتم که ایشون با تعجب به من نگاه کردن و ابراز بی اطلاعی کردن و گفتن چنین چیزی رو مطمئن هستی
حالا بنظرتون اونا سوادشون کمه واقعا؟ آخه هفده روز هم زمان کمی نیست.
ببخشید که سوالمو به طرق مختلف میپرسم ،آخه هم گیج شدم و هم دیگه خونی ندارم که برم بدم واسه آزمایش
ممنونم از شما و راهنماییاتون
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|