elham71 نوشته است: پیشاب چیه؟؟؟
مایعی که شما به اون اشاره می کنید از غددی آزاد میشن که کار اصلی شون تولید مایعی برای شرایط بهتر بارور شدن اسپرم ها و همینطوری نرم کردن محیط عبوری اسپرم هاست
elham71 نوشته است: پیشاب چیه؟؟؟
m1989 نوشته است:Clooney نوشته است:m1989 نوشته است:golijan نوشته است: خواهشا جواب بدین:
دوره پریود نامزدم 28 روزه است و ماه قبل 15 مرداد شروع خونریزی بود که تا 21 مرداد ادامه داشت(معمولا 6 یا 7 روز طول میکشه خونریزیش). روز 3 شهریور ماباهم رابطه ای داشتیم که البته دخول انجام نشد فقط احتمالا کمی از آب منی روی دیواره های واژن ریخته شد. امروز بهم گفت که یه لکه خون مشاهده کرده،حالا میخواستم بدونم چقدر احتمال حاملگی هست؟ کی و چطور مشخص میشه؟
اگه حامله شده باشه چطور میشه از بین برد؟ دارو یا آمپول؟ چه جوریه؟؟؟؟
البته نامزدم هنوز باکره هست.
خواهشا جواب بدین
سلام
رابطه در روز 19 پریود بوده و 19 ام روز پرخطر همسرتون نیست ولی همچین بی خطر هم نیست و امکان بارداری وجود داره.
بی بی چک 21 روز بعد از نزدیکی قابل اعتماده؛ و
آز بتا الان که وقت اداری تموم شده، فردا هم که جمعه س بنابراین همون شنبه برین تست بدین (البته اگه تهران نیستین).
ولی حدس من اینه که
چون پریود همسرتون نزدیکه اون لکه ها مقدمه ی منس شدن همسرتونه.
با این حال این فقط یه حدسه و فقط تست بتا نشون میده که بارداری رخ داده یا نه و
همواره در صورت بارداری ناخواسته به متخصص زنان مراجعه کنین و راهنمایی لازم انجام میشه (تا 17 روز بعد از نزدیکی میشه از بارداری جلوگیری کرد) چون اینجا بحث در مورد سقط جنین خلاف قوانینه.
21 مرداد تموم شده 3 شهریور رابطه بوده که میشه 13 روز بعد پریود که میشه گفت در دوران پر خطر بوده البته بستگی به شرایط هورمونی داره
این عدد 19 رو از کجا آووردین ؟؟؟؟!!!!!
امکان بارداری هست اما نه با درصد خیلی بالا ولی خب احتمالش هست
سلام
محمد فکر کنم یه خورده عجله کردی!
بیا با هم بشمریم!
روز شروع سیکل 15 مرداد بوده پس تا آخر ماه مرداد (31 ام) میشه 17 روز + 2 روز هم در شهریور ماه پس
رابطه در روز 19 سیکل بوده و چون سیکل همسرشون منظمه و 28 روزه س بنابراین تخمک گذاری در روزهای 11 تا 17 سیکل خواهد بود. و روز 19 سیکل یه روز پرخطر نیست و ادامه ی داستان ....
parnian_p25 نوشته است: با سلام وقت بخیر خدمت شما. من مجرد 28 ساله من در تاریخ5/6/91یعنی در روز 14 پریودم که روز تخمک گذاری میشه (دوره پریود من در دوماه اخیر27 روزه بوده)رابطه داشتم هر دو بار با کاندوم بوده ولی بار دوم بعد از ارضا شدن کاندوم در دهنه واژن جا موند وفتی بیرون اوردمش چیزی داخلش نبود من بلافاصله در عرض 20 دقیقه قرص اووسیز(لوونورژسترول0.75)مصرف کردم یه عدد اون لحظه و 12 ساعت بعدش یک عدد دیگه بعد گذشت 7 روز صبح ناشتا بی بی چک استفاده کردم خوشبختانه منفی بود ولی با توجه به حالت تهوع ودرد های پریودی در قسمت پا و زیر شکمم ترس تمام وجودمو گرفته رابطه من یه رابطه غیر اخلاقی نبوده چون من محرم شدم ولی متاسفانه نمیتونم این برای کسی بیان کنم ملتمسانه ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید و جوابمو بدین.ایا من باردارم ایا الان که روز 21 پریودم و7 روز از نزدیکی گذشته ازمایش خون نشون میده؟با تشکر خواهشمندم با جواب سریع به من کمکم کنید
Clooney نوشته است:m1989 نوشته است:Clooney نوشته است:m1989 نوشته است:golijan نوشته است: خواهشا جواب بدین:
دوره پریود نامزدم 28 روزه است و ماه قبل 15 مرداد شروع خونریزی بود که تا 21 مرداد ادامه داشت(معمولا 6 یا 7 روز طول میکشه خونریزیش). روز 3 شهریور ماباهم رابطه ای داشتیم که البته دخول انجام نشد فقط احتمالا کمی از آب منی روی دیواره های واژن ریخته شد. امروز بهم گفت که یه لکه خون مشاهده کرده،حالا میخواستم بدونم چقدر احتمال حاملگی هست؟ کی و چطور مشخص میشه؟
خواهشا جواب بدین
سلام
رابطه در روز 19 پریود بوده و 19 ام روز پرخطر همسرتون نیست ولی همچین بی خطر هم نیست و امکان بارداری وجود داره.
آز بتا الان که وقت اداری تموم شده، فردا هم که جمعه س بنابراین همون شنبه برین تست بدین (البته اگه تهران نیستین).
ولی حدس من اینه که
همواره در صورت بارداری ناخواسته به متخصص زنان مراجعه کنین و راهنمایی لازم انجام میشه (تا 17 روز بعد از نزدیکی میشه از بارداری جلوگیری کرد) چون اینجا بحث در مورد سقط جنین خلاف قوانینه.
21 مرداد تموم شده 3 شهریور رابطه بوده که میشه 13 روز بعد پریود که میشه گفت در دوران پر خطر بوده البته بستگی به شرایط هورمونی داره
سلام
بیا با هم بشمریم!
روز شروع سیکل 15 مرداد بوده پس تا آخر ماه مرداد (31 ام) میشه 17 روز + 2 روز هم در شهریور ماه پس
رابطه در روز 19 سیکل بوده و چون سیکل همسرشون منظمه و 28 روزه س بنابراین تخمک گذاری در روزهای 11 تا 17 سیکل خواهد بود. و روز 19 سیکل یه روز پرخطر نیست و ادامه ی داستان ....
دوست خوبم من عجله نکردم
شما اشتباه در نظر گرفتی
دوران پر خطر روز بعد پریود و قبلشو در نظر میگیرن پریود ایشون 21 ام تموم شده پس از 21 ام به بعد میریم جلو که 14 یا 13 روز بعدش میشه دوران پرخطر نه اینکه روزها رو از اولین روز پریود حساب کنیم
در ضمن از 15 ام تا 31 ام میشه 16 روز نه 17 روز
amir130 نوشته است: با تشکر فروان خدمت دست اند کاران این وب سایت ما امروزرفتیم ازمایش خون و جواب منفی بود یعنی عدد بتا 2.1 بود ولی ایا ممکنه به دلیل اینکه ما زود رفتیم حدودا بعد 5 روز بعد رابطه که میشه 3 روز بعد عقب افتادن پریودی این نتیجه کاذب باشه ممنونم از لطفتون
mahtab_ahmadi71 نوشته است: با سلام..ببخشید من خیلی استرس دارم یه بارم پرسیدم.چهارماه پیش یه رابطه از پشت داشتم به اینکه منی روی واژنم ریخته باشه شک دارم.همه استرسم واسه همینه.من چند روز بعد از اون رابطه پریود شدم و همچنین دوماه بعدش روحالا ایا بعد از چهارماه الان امکان بارداری هست.تو روخدا ببخشید با این سوالم ولی خیلی نگرانم.ممنونم از همگی
elinaze نوشته است:Clooney نوشته است:m1989 نوشته است:Clooney نوشته است:m1989 نوشته است:golijan نوشته است: خواهشا جواب بدین:
خواهشا جواب بدین
سلام
ولی حدس من اینه که
سلام
بیا با هم بشمریم!
دوست خوبم من عجله نکردم
شما اشتباه در نظر گرفتی
دوران پر خطر روز بعد پریود و قبلشو در نظر میگیرن پریود ایشون 21 ام تموم شده پس از 21 ام به بعد میریم جلو که 14 یا 13 روز بعدش میشه دوران پرخطر نه اینکه روزها رو از اولین روز پریود حساب کنیم
در ضمن از 15 ام تا 31 ام میشه 16 روز نه 17 روز
چه بحث پیچیده ای!!!
من هم با نظر مهدی موافقم. روز 19 پریود بوده. سیکل پریود رو از روز اول شروعش میشمارن، نه از روز پایانش.
اگه روز 15 مرداد رو هم حساب کنیم میشه همون 17 + 2 = 19
البته ببخشید دخالت کردم
elinaze نوشته است:
48 ساعت بعد از رابطه آز بتا مطمئنه اما برای اطمینا 100% بهتره یک هفته بعد از رابطه هم تست بشن.
golnaz1365 نوشته است:elinaze نوشته است:
48 ساعت بعد از رابطه آز بتا مطمئنه اما برای اطمینا 100% بهتره یک هفته بعد از رابطه هم تست بشن.
ببخشید من یه سوال داشتم. اطمینان از آزمایش بتا رو بر اساس تعداد روزی که از رابطه گذشته باید تعیین کرد یا تعداد روزی که پریود به تاخیر افتاده؟ من 25 روز بعد از رابطه آزمایش دادم که میشد 5 روز بعد از اینکه یه خونریزی مختصر شبیه پریود داشتم. نتیجه آز منفی بود. این نتیجه تا چند درصد ممکنه خطا داشته باشه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|