m1989 نوشته است:mitra127 نوشته است:sarabahari نوشته است:tamay_zabet نوشته است: با سلام.نزدیکی من روز 5شنبه بوده. با استفاده از روش اورژانسی صحیح(2 ساعت بعد از نزدیکی) آیا صلاح میبینید که برای زود شدن پریودم قرص <a><a><a><a>پروژسترون</a></a></a></a> بخورم تا احتمال بارداری صفر بشه؟
استفاده از هرگونه قرص هورمونی ( یاسمین، ال دی، اچ دی و...) بعد از روش اورژانس باعث تداوم بارداری ( در صورت وجود بارداری) میشه. بنابراین بعد از مصرف قرصهای اورژانس باید هیچ قرص دیگه ای استفاده نکنید و منتظر باشین تا پریود شین. فکر نکنید هرچی بیشتر قرص بخورین درصد موفقیت بالاتر میره
سلام دوستان
میشه یه نفر تکلیف این قضیه را روشن کنه؟؟؟؟ یالاخره مصرف زیاد قرص به روش ارژانس بارداری را صد درصد منتفی میکنه یا باعث تداومش میشه؟؟؟؟ آخه هر کسی یه نظر میده
اونروز که من وضعیت همسرمو پرسیدم گفتید که چون قرص را زیاد استفاده کرده صد درصد منتفی شده.(البته خانمم اشتباهی قرص زیاد خورده بود) . حالا ایشون یه چیز دیگه میگن!!!!!
معذرت میخوام اما به نظر من بعضی اوقات در این سایت دوستان کاربر نظرات غیر کارشناسانه میدن و البته بعضی اوقات هم خوشبینانه
جواب خیلی از پست ها میگید بارداری منتفیه اما بواسطه مشکلی که حدود 1 ماه و نیم قبل سر ترس از بارداری خانمم با اطلاعاتی که در این مدت از سایت ها و کتابها بدست آوردیم نظرم اینه که در مورد بعضی هاشون خیلی نمیشه به منتفی بودن نظر قطعی داد.
به نظر من بارداری موضوعی نیست که بشه ساده ازش رد شد مخصوصا در باره کسایی که بچه واقعا نمیخوان یا عقد هستن و از همه بدتر خدای نکرده محرمیتی باهم ندارن
پس خواهش میکنم بیشتر در جواب دادن دقت کنید البته میدونم کسی وظیفه پاسخگویی به سولات را نداره ولی حداقل اشتباه نگیم.
اگر یه نفر هم وضعیت زیاد خوردن قرص را واضح تر مشخص کنه ممنون میشم .اگه آقای دکتر جواب این سوال را بدن بسیار سپاسگذار خواهیم شد که از اشتباه دربیاییم
من منظور خانم سارا بهاری رو متوجه نشدم حالا خودشون میان و بیشتر توضیح میدن.
اما دوست من
من خودم شخصاً (قطعاً در مورد بقیه ی دوستانم هم همین طور خواهد بود) اینجا به هر کاربری که بیشتر اطلاعات بده (نوع رابطه، تاریخ شروع پریود، روز رابطه و ...)، اطلاعات بیشتر و دقیق تری میدم. و برای همین دکتر رهام از کاربران خواستن که با فرمت زیر در این تاپیک سوالشون رو مطرح کنن.
سلام،
من x سال سن دارم :
1 - قاعدگی منظم دارم. 2 - طول دوره 28 روز است. 3 - دوره خونریزی 7 روز است. 4 - آخرین بار 7-10-88 خونریزی من شروع شد. 5 - در تاریخ 21-10-88 یک رابطه جنسی داشتم. 6 - شرح حال: رابطه جنسی محافظت نشده بود و منی داخل واژن من تخلیه شد.
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
حالا جواب تون
مصرف قرص اورژانسی جهت پیشگیری از بارداری دارای ضریب تاثیر 99 درصده و اون یه درصد شکست هم جهت مصرف ناصحیح قرص و اینکه طرف چقدر بد شانس باشه، هست. به عنوان نمونه کاربری داشتیم که قرص نوبت دوم رو نیم ساعت با تاخیر مصرف کرده و باردار شده حالا نمیخوام بگم اون نیم ساعت خیلی موثره چون جدای از قضیه ی شانس، صحت اطلاعاتی که طرف میده هم خودش میتونه جای سوال داشته باشه. اما من (و بقیه ی دوستانم) با همون شرایط پاسخ میدیم و اینکه در واقعیت چه اتفاقی افتاده (چون اونجا نیستیم ببینیم چه خبره!) رو نمی دونیم.
اما مصرف بیش از اندازه ی قرص جز اینکه هورمون اضافی به بدن وارد کنه و اختلال در پریود رو عجیب و قریب تر بکنه کار خاص دیگه ای انجام نمیده. اینکه 2 قرص HD یا 4 قرص LD یا یک قرص لونژیل جهت مصرف اورژانسی در هر نوبت استفاده میشه، چیزیه که اندازه گیری شده و در صورتی که به همین اندازه (درست) مصرف شه از بارداری جلوگیری میکنه.
اینم فرمول اندازه گیری اثربخشی روش ها - PEARL FORMULA
1200 * (مجموع ماه هائي كه كليه زوج هاي مورد مطالعه از روش بخصوص استفاده كرده اند / تعداد حاملگي ها) = ميزان حاملگي به ازاي ١٠٠ زن - سال
پ.ن: روش پیشگیری که صد درصد از بارداری جلوگیری کنه وجود نداره و این سطح رابطه هست که به ما کمک بیشتری میکنه تا راغب بشم بگیم بارداری منتفیه.
در مورد احتمال حاملگی صفر من کماکان نظر خودم رو میگم که تنها در صورتی بارداری احتمالش صفره که
خانم طبقه ی پایین باشه و آقا رو پشت بوم و در رو هم قفل کنن!
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون من دیرز نمیتونستم پست ارسال کنم برای همین امروز میذارم
دیروز بعد از خوندن پست مفیدتون و البته اینکه خانم سارا بهاری با توضیح تقریبا کاملی نظرشون را دوباره عنوان کردند خانمم استرس گرفت و من بخاطر اینکه دیگه از این وضع خسته شده بودم بردمشون آز بتا دادن که خوشبختانه نتیجه منفی و 0.82 (هشتاده دو صدم) بود. البته مانگران خارج رحمی بودیم و چون الان 1ماه ونیم از رابطه مشکوک گذشته دیگه مطمئن شدیم که یارداری از هیچ نوع وجود نداره.
حالا یه سوال دفعه ی اول جواب آز همانطور که قبلا گفتیم 1 بود دلیل این اختلاف چی میتونه باشه؟؟
ویه چیز دیگه درباره توضیح خانم بهاری ایشون گفتن: استفاده از هرگونه قرص هورمونی ( یاسمین، ال دی، اچ دی و...) بعد از روش اورژانس باعث تداوم بارداری ( در صورت وجود بارداری) میشه.
گه بارداری رخ داده باشه که اصلا روش ارژانسی کارایی نداره فکر میکنم مکانیسم اثر قرصا اصلا زمانیه که هنوز لقاحی انجام نشده و ازش جلوگیری کنه درسته؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
راستی با اون نظرتون درباره منتفی بودن بارداری(آقا بالای پشت بوم و خانم طبقه پایین) کاملا موافقم!!!!
بازم ممنون