parnian_p25 نوشته است:Clooney نوشته است:parnian_p25 نوشته است: با سلام وقت بخیر خدمت شما. من مجرد 28 ساله من در تاریخ5/6/91یعنی در روز 14 پریودم که روز تخمک گذاری میشه (دوره پریود من در دوماه اخیر27 روزه بوده)رابطه داشتم هر دو بار با کاندوم بوده ولی بار دوم بعد از ارضا شدن کاندوم در دهنه واژن جا موند وفتی بیرون اوردمش چیزی داخلش نبود من بلافاصله در عرض 20 دقیقه قرص اووسیز(لوونورژسترول0.75)مصرف کردم یه عدد اون لحظه و 12 ساعت بعدش یک عدد دیگه بعد گذشت 7 روز صبح ناشتا بی بی چک استفاده کردم خوشبختانه منفی بود ولی با توجه به حالت تهوع ودرد های پریودی در قسمت پا و زیر شکمم ترس تمام وجودمو گرفته رابطه من یه رابطه غیر اخلاقی نبوده چون من محرم شدم ولی متاسفانه نمیتونم این برای کسی بیان کنم ملتمسانه ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید و جوابمو بدین.ایا من باردارم ایا الان که روز 21 پریودم و7 روز از نزدیکی گذشته ازمایش خون نشون میده؟با تشکر خواهشمندم با جواب سریع به من کمکم کنید
امکان بارداری با توجه به شرایطی که ذکر کردید خیلی کمه و بنظر من نیست
آزمایش خون بدید چون بعد گذشت 21 روز کاملا جوابش اطمینان بخشه
ولی نگران نباشید
با توجه به مصرف قرص هم بارداری بعیده
با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر از شما من فردای پاسخ شما یعنی روز 22 سیکل و 8 روز بعد نزدیکی تست خون بتا دادم و خوشبختانه جواب( 1.0 )بودو منفی ولی من هنوز پریود نشدم ایا انجام دوباره ازمایش لازمه؟ودرضمن من بعد نزدیکی با توجه به امتحان کردن ژل های مقاربتی با زهم از درد رنج میبرم و همچنین من همش دچار تشرحات شدید هستم به صورتی که مجبورم روزی چند بار لباس زیر عوض کنم و همچنین بو دارهست ولی کاملا سفید وشفاف هست من از این مسلئه خیلی خجالت میکشم رنج میبرم با اینکه مرتب خودمو با شامپو و صابون و همچنین ژل بهداشتی میشورم اثری نداشته لطفا از بازهم با جواب دادن به دو سوالم منو یاری کنید. متشکرم
شما بعد از یک هفته یعنی در زمان مناسب ازمایش بتا دادین پس زمان رو رعایت کردین و جواب از بتا هم دقیق هستش و شما باردار نیستین
اینکه هنوز پریود نشدین هم میتونه برا استرستون باشه
سعی کنید به اعصابتون مسلط باشین و ریلکس باشین تا مشکل پریودتون هم حل بشه