alireza0711 نوشته است: سلام
شاید باورتون نشه من یکساله ازدواج کردم و تا حالا موفق به دخول نشدم دلیل اصلی این ناکامی!! ترس شاید بی مورد همسرمه خواهش میکنم راهنمایی کنید.چکار باید بکنم.؟ضمنا همسرم رابطه جنسی رو دوست داره اما از دخول وحشتناک میترسه.
دوست عزیز با توجه به گفته شما تشخیص اصلی واژینیسموس میباشد که دوست خوبمون تاپیکهاییرا برای اطلاعات بیشتر معرفی کردند فقط حتما به روانپزشک مراجعه کنید شما که تا الان صبر کردید چند وقت دیگه هم صبر کنید
یک راه حلی که در اکثر موارد این انقباض نا خود آگاه را بر طرف میکند تمریناتی هست که با دست انجام میشود
از خود خانم شروع میکنیم که ناحیه واژنش را لمس کند (ناحیه ورودی واژن را) تا زمانی که حساسیت انقباضی ایناحیه کمتر شود عجله هم نیاز نیست
مرحله دوم یک انگشت خودرا آغشته به ژل لوبریکانت کند و فقط کمی سعی در داخل کردن کنند اما دخولی هم نداشت اشکالی ندارد طی دو تا سه روز انکشت را میتوانند کمی داخل کنند
در مرحله بعد این فشار کمی بیشتر میشود و تا بند اول یک انگشت داخل میشودزمانی که واژن به این حد از امادگی رسید در صورت تمایل خانم میتوان تمرین دونفره را انجام داد اما با دست و طبق همان مراحل بالا که عرض کردم زمانی که تمرینها به جایی رسید که دو انگشت مرد بدون مانع داخل میشد مرد میتواند به جای دست از آلت خود استفاده کند اما نه با انجام دخول بلکه با تماس دادن سطحی و انجام مراحل بالا این بار با آلت
این روش ملایمترین روش است و حدود یک ماه وقت میگیرد اما در بسیار ی از خانمهای مبتلا ب واژینیسموس به خوبی جواب داده است