با سلام برای انزال باید چقدر طول بکشه در آقایان که انزال نرمال باشه زود انزال یا دیر انزال نباشه من با اینکه خانم هستم یک ربع طول میکشه ارضا بشم البته با مالش توسط دست همسرم آیا من نرمالم؟
azxcv نوشته است: با سلام برای انزال باید چقدر طول بکشه در آقایان که انزال نرمال باشه زود انزال یا دیر انزال نباشه من با اینکه خانم هستم یک ربع طول میکشه ارضا بشم البته با مالش توسط دست همسرم آیا من نرمالم؟
omid1234561 نوشته است: باسلام ودرود من 24 سال دارم ومجرد واز سن 14 سالگی خود ارضایی داشتم اکنون دچار مشکل زود انزالی هستم برای اولین بار حدود یک ماه پیش که رابطه جنسی داشتم قبل از دخول ارضاء شدم 10 ثانیه . واز ان به بعد رابطه ای نداشتم . ایا مشکل من قابل درمان است ایا میتوانم ازدواج کنم و مشکلی برایم پیش نمی آید. لطفا کمکم کنید. با سپاس
omid1234561 نوشته است: باسلام ودرود من 24 سال دارم ومجرد واز سن 14 سالگی خود ارضایی داشتم اکنون دچار مشکل زود انزالی هستم برای اولین بار حدود یک ماه پیش که رابطه جنسی داشتم قبل از دخول ارضاء شدم 10 ثانیه . واز ان به بعد رابطه ای نداشتم . ایا مشکل من قابل درمان است ایا میتوانم ازدواج کنم و مشکلی برایم پیش نمی آید. لطفا کمکم کنید. با سپاس
sslover نوشته است: با سلام و تشکر از دوستان
من مطالب زود انزالی و زاه های درمانش رو خوندم
سوالی داشتم
یکی از روشهای درمان اینگونه بود ک رابطه ادامه پیدا کنه تا جایی که زمان انزال شد و در همان زمان از انزال جلوگیری شود و...
میخواستم بدونم آیا انجام این عمل باعثه بروز مشکلاتی مثه بزرگی پروستات نمیشه چون در جایی خواندم از انجام این عمل باید خودداری کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|