با سلام و خسته نباشید
پوستم به شدت حساس و از هر صابون و ژل برای شستشو استفاده میکنم ،پوستم لکه های قرمز روش ظاهر میشه و بعد از چند ساعت خودش کم کم محو میشه
البته من 8سال پیش کولیت عصبی داشتم در حین درمان ،ابله مرغان گرفتم و از اون موقه پوستم به شدت حساس شده بود جوری که بعد از حمام تمام بدنم لکه های قرمز میزد و بعد خودش خوب میشد(وسط لکه ها مثل یک جوش ریز گاهی برجسته میشد) ، وقتی این مسئله رو با دکترم در میون گزاشتم ، گفتن این یه واکنش عصبی هست به هوای سرد و گرم
حدودا 2-3 سال پیش کاملا خوب شده بودم اما
الان بعد از چند سال باز بعد از حموم این مشکل رو دارم
به اون شدت نیست اما روی پوست صورتم بعد از هر بار شستشو خیلی اذیتم میکنه
با اب خالی معمولا قرمز نمیشه پوستم
اما از ژل استفاده میکنم ، پوستم پر از لکه های قرمز میشه
لطفا اگر امکان داره راهنماییم کنید چیکار کنم که حساسیت پوستیم کمتر بشه
حتی بعضی وقتا از یه کرم جدید هم که استفاده میکنم اینجوری میشم ، یا بدتر ، حالت تاول میشه
پوستم به شدت حساس و از هر صابون و ژل برای شستشو استفاده میکنم ،پوستم لکه های قرمز روش ظاهر میشه و بعد از چند ساعت خودش کم کم محو میشه
البته من 8سال پیش کولیت عصبی داشتم در حین درمان ،ابله مرغان گرفتم و از اون موقه پوستم به شدت حساس شده بود جوری که بعد از حمام تمام بدنم لکه های قرمز میزد و بعد خودش خوب میشد(وسط لکه ها مثل یک جوش ریز گاهی برجسته میشد) ، وقتی این مسئله رو با دکترم در میون گزاشتم ، گفتن این یه واکنش عصبی هست به هوای سرد و گرم
حدودا 2-3 سال پیش کاملا خوب شده بودم اما
الان بعد از چند سال باز بعد از حموم این مشکل رو دارم
به اون شدت نیست اما روی پوست صورتم بعد از هر بار شستشو خیلی اذیتم میکنه
با اب خالی معمولا قرمز نمیشه پوستم
اما از ژل استفاده میکنم ، پوستم پر از لکه های قرمز میشه
لطفا اگر امکان داره راهنماییم کنید چیکار کنم که حساسیت پوستیم کمتر بشه
حتی بعضی وقتا از یه کرم جدید هم که استفاده میکنم اینجوری میشم ، یا بدتر ، حالت تاول میشه