m1989 نوشته است:negin82 نوشته است: سلام و خداقوت به شما:
من 20سالمه و سه سال ونیمه که ازدواج کردم و یک سالو دو ماههه که اقدام به بارداری کردم پریود منظمی داشتم ولی نه ماهی هست که پرودم سه یا چهار روز عقب جلو میره . من ازقرص های <a><a>لتروزول</a></a> سه ماهه که در هر پریودم استفاده میکنم .تو این ماه هم از امپول hcg پرگنیل استفاده کردم در روز چهاردهم قاعدگیم .مدت پریودم هفت روزه و فاصله ی پریودام 26 است این ماه روز اول شهریور پرود شدم و روز هفتم خوب شدم از روز پاکی نزدیکی داشتیم مرتب و بعد از امپول پرگنیل هم نزدیکی به صورت یک در میان داشتم الان هم دیسک کمر دارم برای دیسک کمرم ام ار ای شدم و در حال حاضر علائمی دارم با اینکه هنوز تا پرودم خیلی مونده که عبارتنداز : حساس شدن سینه ها ترشح زیاد یبوست سوزش معده و نفخ شکم و درد در ناحیه رحمی و لکن گرفتگی گوش اشتهای زیادتر از قبل و ادرار هر دو یا سه ساعت یکبار مخصوصا عصرهاویکم حالت تهوع و سرگیجه و ضربان قلب هستند و قرص های متوکاربامول و <a><a>نورتریپتیلین</a></a> و <a><a>پردنیزولون</a></a> برای کمر دردم استفاده میکنم و قرص <a><a>سیپروفلوکساسین</a></a> هم استفاده میکردم که دکتر برای ترشحاتم بهم داده
بود با پماد کلیندامایسین که از این دو امروز استفاده نکردم چون دچار سنگینی سر و سردرد شدید میشدم ایا علایمی که داشتم میتواند به خاظر عوارض این داروها باشه؟ البته الان که هنوز 8 روز به پریودم مونده دل درد پریودی دارم و تنگی نفس با این اوصاف ممکنه من باردار باشم؟ و اگر باردار باشم ایا ام ار ای که انجام دادم اسیبی به جنین وارد می کند؟تست بتا را کی میتوانم انجام دهم؟
سلام
در مورد شما درمان دارویی مناسبی انجام شده و احتمال بارداری وجود داره. تست بتا رو میتونین همین فردا انجام بدین.
به طور کلی هیچ گونه ریسکی از استفاده ی MRI بر جنین گزارش نشده ولی بایستی قبلش به پزشکتون گفته باشین که باردار یا مشکوک به بارداری هستین و پزشکتون در صورتی که لازم بدونه درخواست میده.
سلام
من امشب رفتم تست بتا دادم منفی بود ایا ممکنه تا یک هفته بعد مثبت بشه خیلی حالمو گرفته کلی امید داشتم ؟ درد ناحیه تخمدان هام زیاد گهگاهی و خیلی تکرار ادرار دارم با حالت های قبلی ...