sogh91 نوشته است: با سلام
من از بچگي وقتي فيلم يا شوهاي لختي نگاه ميکردم نسبت به اونا حس داشتم و تحريک ميشدم ولي کسي از خانوادم متوجه اين موضوع نبود و منو بچه ميدونستن. عاقبتش اين شد که :
از بچگي کاري رو انجام ميدادم که نه دليل انجام دادنشو مي دونستم و نه ضرر و زيان هايي که ممکنه برام داشته باشه رو ميدونستم، يعني :
خود ارضايي ميکردم...
يه روش برا خودم اختراع کرده بودم که وقتي اونو رو خودم پياده ميکردم بعد چند لحظه تمام بدنم به خصوص پاهام واسه چند لحظه ميلرزيد ، مايعي ازم خارج ميشد واحساس لذت سرشاري رو حس ميکردم ، هميشه بعد ازين کار از خودم بدم مي اومد ولي نميتونستم ترکش کنم چون به اين کار معتاد شده بودم . حدودن از 12 سالگي تا 20 سالگي و شايد بيشتر، اين کارو انجام ميدادم ، تا اينکه قضيه خود ارضايي رو شنيدم و متوجه شدم من يه عمر خودارضايي داشتم . ازين قضيه خيلي نگرانم ميترسم بعد ازدواج برام مشکل ساز بشه .
الان يه مدته ترکش کردم
لطفن اگه ميشه کمکم کنيد ،
لطفا بهم بگين وقتي يه نفر خود ارضايي ميکنه يا کلا دختري که ارضا ميشه چه حسي بهش دست ميده ؟
آيا اين خودارضايي که من سالها داشتم ميتونه بعد ازدواج عوارضي برام داشته باشه ؟ اگه عوارضي ميشه لطفن بهم بگين چه عوارضي ؟
با توجه به اين نکته که من قبل از اينکه عادت ماهيانم شروع بشه يعني قبل از اينکه به بلوغ جنسي برسم اين کارو انجام ميدادم و اينکه موقع خود ارضايي چيزي رو وارد آلتم نميکردم بلکه فقط يه جورايي باهاش بازي ميکردم .
خواهش ميکنم کمکم کنيد .
سلام دوست عزیز
لطفا دوستان عزیزی که موافق بچگی کردن بچه ها بودن به این پست پاسخ بدید به نظرتو اگه اموزش باشه نمیشه کمی از این تحریکها کم کرد ؟به نظرتون عدم توجه والدین دنیای کودکی را خرابتر نمیکنه؟
دوست عزیز شما دقیقا علایم اورگاسم را شرح دادید و خود ارضایی که انجام میدادید ممکنه بعد ازدواج سبب بشه با پوزیشنهای خاصی ارضا بشید اما نگران نباشی و کم کم شروع به ترک این کار بکنید با تمرینهای خاص ترک خود ارضایی
مثلا از فکر کردن به مسایل جنسی و ایجاد تحریک حدالامکان جلوگیری کن
خودتونو در شرایط تحریک قرار ندهید
هر وقت تحریک شدی سعی کن تنها نشی ،اگه تحریک شدی شروع به قدم زدن بکن،اگه میتونی یه دوش با آب ولرم بگیر
تا کم کم این عادت را ترک کنی