sarina_69 نوشته است: سلام من در مرداد ماه يك هفته مانده به پريوديم رابطه بدون دخول فقط در حد مالش الت ها داشتم شك دارم كه پيشاب نامزدم به واژنم خورده يا نه مني خارج واژن ريخته شده و هيچ گونه تماسي با واژنم نداشته.( قبل رابطه ايشون انزال نداشته بودن كه پيشاب حاوي اسپرم بوده باشه) بعد از يك هفته پريود شدم خونريزي هام همانند ماهاي قبل بود (پريودي هاي منظم دارم).بعد از اون رابطه ديگه هيچ رابطه اي نداشتيم ولي من الان 9 روز پريوديم عقب افتاده بايد 24 شهريور ميشدم روز 22 من يك لك بيني داشتم و ديگه ادامه نداشت هفته ي پيش هم علايم قبل پريود مث دل درد داشتم ولي الان هيچ علايمي ندارم.حالا ميترسم باردار باشم.از كساي شنيدم كه در مدت بارداري پريود ميشدن خونريزيهاشون هم مانند دوران پريود بوده.
ببخشيد كه طولاني شد ممنون ميشم زودتر جواب سوالمو بديد
سلام دوست عزیز منم شرایطی مثل تورو دارم اما تا جایی که میدونم خونریزی لانه گزینی فقط و فقط لک بینی میشه اونم 3 روز بیشتر نمیشه درثانی شما پریودتون منظم بوده پس نگران نباشین احتمالا استرس و یا مسافرت یا تغیرات هورمونی باعث عقب افتادن پریودتون شده میتونین از بی بی چک استفاده کنید یا آزمایش خون بدین تا نگرانیتون برطرف بشه.