با سلام ...من خودم از این مکمل های بدنسازی استفاده کردم و هرچند مدتی است که ورزش نمیکنم اما توصیه بنده به شما اینه که .... مکمل بنزین ورزشکاره و اگر مصرف برای چاق شدن و حرفه ای میخوای ورزش کنی بخور .
چند مورد هست که شما باید بدونی اونم اینه که :
1- مکمل غذا نیست .
2- در صورت مصرف بهتره هر 6 ماه یکبار یک چکاب کامل بدی (آزمایش کامل)
3- برای مصرف مکمل پول خرج کن (جنس اصل بخرید) - چون نمونه تقلبی در بازار زیاده
4- آمپول و قرص های هورمونی (عقیم کننده هستن) اگر میخوای بچه دار شین استفاده نکنین بعلاوه اینکه کم کم باعث ریزش مو میشه .
خوردن غذا خیلی خوبه اما خوبه که واقع بین باشیم : زیاد خوردن غذا هم خوب نیست چون خود مواد غذایی موجب آسیب رساندن به بدن میشن . به طور کلی هر 2 (غذا و مکمل) هردو آسیب رسان هستن اما به چه میزان ؟!!!
مثلا شما اگه هر روز حجم زیادی سیب زمینی مصرف کنی که در طول دوره ورزش چه اتفاقی می افته ؟!!! در طولانی مدت باعث از کار افتادن کبد ، تجمع نشاسته در کلیه و بالارفتن کلسترول و قند میشه ، حالا اگه بجای روزانه 2 الا 3 عدد سیب زمینی یک یا 2 پیمانه مکمل کربوهیدرات مصرف کنی میتونی بجاش یک عدد سیب زمینی مصرف کنی ، هم از لحاظ حجم معده و هم وقتی که صرف خوردن میشه و هم ضرر کمتری متحمل میشی .
خوردن تخم مرغ زیاد باعث بالا رفتن کلسترول و چرب شدن کبد میشه که با مصرف مکمل های پروتئنی میتونی مصرف تخم مرغ رو به حداقل برسونی (تخم مرغ آب پز و فقط سفیده آن خورده شود ).
موارد این چنینی زیاده ... در آخر اینکه ...در هر صورت مصرف مکمل به همراه غذا های طبیعی امکان پذیر و نتیجه بخش میباشد .
امکان اینکه تمام وزن و حجمی که در طول ورزش کسب کردین برگرده و لاغر شین حدود 70 یا 80 % حجم و وزنتون از دست میره یعنی به حالت اول برمیگردین .
زیاده روی در هر چیز مضر است . از هر دکتر زیرزمینی و یا مکمل فروش یا شخصی که اطمینان ندارین این مکمل ها رو تهیه نکنین . شخصا خودم 2 تا قوطی 7 و 2 کیلویی تو باغچه خونه خالی کردم شاید کود شه واسه خاک درخت (جنس آشغال و تقلبی) .
(جنس تقلبی در خیلی از موارد باعث آسیب رساندن جدی به بدن میشه ، در بعضی موارد حتی مرگ)