سلام
27ساله هستم 2و نیم سال است که عروسی کردم و 1سال و نیم قصد باردتر شدن دارم ولی هنوز خبری نشده ازمایش دادم anti TPo : 131.28 که گفتند بالا هست برای بارداری باید بیاد پایین بقیه تستهای تیرویید همه خوب بود T.s.h:2.45 T4:8.60 T3:1.89 prolactin:21.9 که پرولاکتین هم بالا ست و قرصهای
کابرگولین و لوروکسین بمن دادند تا 3ماه استفاده کنم در ضمن گفتند چون موهای زاید داری تنبلی تخمدان هم داری به خاطر همین این قرصهارو باید بخوری تا تخمدانت خوب بشه. در این بین هم پریود خیلی کمی داشتم ماه اول که خیلی خیلی کم بود ماه دوم خوب بود ماه سوم که الان هستم 10روزه فقط لک می بینم قبل از پریودی دکنر (متخصصص زنان ) رفتم برای ادامه قرصها و تجدید ازمایش , قرص را دوباره تکرار کرد هردو را و تجدید ازمایش لازم ندونست .ولی من برایینکه پام ورم مییکرد رفتم دکتر داخلی و کلی ازمایش نوشت از جمله anti TPO:63.28 T4:12.17 T3:1.90 F.S.H:2.70 L.H:9.37 prolactin:0.64
دکتر داخلی گفت دیگه کابر گولین نخور و لوور لوکسین که یک دوم می خوردم یک چهارم کنم تا قطع کنم در مورد پریودی هم گفت موردی نداره ولی من الان هم از این وضعیت خسته شدم و هم مضطربم که چم شده که ده روز لکه بینی دارم و خوب نمی شه نمازم معلوم نیست چه جوریه
لطفا راهنمایی ام کنید
به نظر شما من اگر قرصها رو ادامه میدادم چه بلایی دیگه می خواست سرم بیاد پرو لاکتینم داره صفر میشه!