اگه تو دوران تخمک گذاری باشه زیاده ولی اگه غیر از این باشه احتمالش خیلی کم میشه اونم بستگی داره که منی وارد واژن بشه یا نه
saye6868 نوشته است: سلام اقای دکتر..من همون دختر 23 ساله هستم که تو چند تا پست قبل بود....اقای دکتر من بک کنم منظورمو استباه رسوندم....من موقعی مه با نامزدم رابطه داشتم تو دوره خطرناک بودم یعنی 14 روز از پریودم میگذشت...پریودام ما منظمه.....از اینکه منی کامل بیرون ریخت خیالم راحته فقط از این میترسمم که پیش اب ریخته باشه...البته من از قرص به درستی استفاده کردم هر 12 ساعت یه کی خوردم....بعدز قرص 3 ساعت بعد دوباره رابطه داشتم به همون ترتیب...فقط از این میترسم که نکنه پیش با رفته باشه تو..چون تو دوره خطرناک هم بودم واسه همین میترسم و این که نامزدمم هم نگران کردم...در صمن من قبلا از این قرصا استفاده کردم ولی 7 روز بعد پریود شدم...ولی الان 5 روز میگذره و خبری نیست...البته اینم بگم که من از ترس زیادی که داشتم از 4 تا قرص به فاصله 12 ساعت استفاده کردم..یعنی اولیو خوردم 3 ساعت بعد یه رابطه داشتم..12 ساعت بهد یکی دیگه و هر 12 ساعت تکزاز کردم و بازم بعد از اون اخریه بازم همون رابطه رو داشتم لطفا چواب بدید
latra_tt62 نوشته است: من دختري بيست و چهار ساله هستم و با پريودهاي نامنظم
كه البته گاهي اوقات سه يا چهار روز جلوتر يا عقبتر ميوفتاد
من توي تير ماه چهاردهم پريود شدم
توي مرداد دهم و توي شهريور ششم....
و براي ماهه مهر هنوز پريود نشدم
توي هفته آخره شهريور استرس و كشمكش هاي عاطفي زيادي داشتم
و اضطراب و استرس شديد
و همچنين در روز چهارم مهر يك جراحي برداشتن خالهاي صورتم با ليزر داشتم كه البته فك كنم يك ربع زيرليزر بودم.
ميخواستم بدونم آيا اون استرس ها و يا اثرات ليزر باعثه اين همه عقب افتادنه پريودم شد؟
قابل ذكره كه من روز ششم مهر يه نزديكي داشتم بدون دخول كه فقط كمي پيشاب باهام تماس داشته كه فك نميكنم ششم مهري تخمكي وجود داشته باشه.
و همچنين روز سيزده شهريور كه روز هفتم پريود قبليم بود اون موقع هم نزديكي داشتم كه اون موقع هم پيش آب كمي باهام تماس داشته.
الانم خيلي نگرانم كه چرا ده روز پريودم عقب افتاده لطفا كمكم كنيد
viva_ نوشته است: سلام من و نامزذم چه موقع میتونیم رابطه داشته باشیم که مشکلی پیش نیاد من 17 مهر پریوذ میشم و 22 هم تموم میشم اگر یک یا دو روز بعد از پریوذی رابطه بدون دخول داشته باشیم و منی روی واژن بریزه احتمال بارداری وجود دارد؟اگر روی شکم بریزذ چی؟تا چند روز بعد از پریودی میتونیم رابطه ذاشته باشیم و شامل روز های پر خطر نباشه.من پریوذی منظم ذارم.وسیکل پریودیم اینجوره 17 شهریور - 17 مهر.
86101001877 نوشته است: با سلام وبا سپاس فراوان بخاطر تقویم تخمک گذاری موجود در سایت .
میخواستم بدونم ایا در یک دوره 29روزه ایا امکان داره که تخمک گذاری 2 بار یعنی یکبار روز 13 و یکبار روز 19 انجام بشه؟چون من به زمان تخمک گذاریم مشکوکم میتونم برای پسردار شدن هم روز 13 نزدیکی داشته باشم هم روز 19؟
viva_ نوشته است: من با یه سیکل به این نتیجه نرسیدم 17 خرداد.17 تیر.18 مرداد.17 شهریور.متشکرم
ROHAM نوشته است:
20 - اگر بعد از یک رابطه جنسی در هر زمانی، زن پریود شود (خونریزی همانند دوره های قبلی در وی رخ دهد) به معنی عدم بارداری است.
Nargesi نوشته است:ROHAM نوشته است:
20 - اگر بعد از یک رابطه جنسی در هر زمانی، زن پریود شود (خونریزی همانند دوره های قبلی در وی رخ دهد) به معنی عدم بارداری است.
اینکه که خونریزی هماننددوره های قبلی رخ دهد یعنی چی؟یعنی اگه خونریزی کمتر از دفعات قبل باشه احتمال حاملگی هست؟
samh نوشته است: سلام خدمت جناب دکتر
من با نامزدم رابطه جنسی داشتم و از کاندوم استفاده کردم بعد از ارضا شدن بار اول بعد از 15 دقیقه و بعد از پاک کردن آلت خود دوباره با استفاده از کاندوم جدید برای بار دوم رابطه جنسی کردم اما در حین رابطه کاندوم پاره شدن بدون اینکه من ارضا شوم و بلافاصله بعد از آن عمل دخول را قطع نموده و نامزدم واژن خود را شست با این تفاصیل احتمال بارداری وجود دارد؟
احتیاجی به مصرف قرص هست؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|