من هم دقیقآ مشکل ida_ رو دارم.در روز دهم پریود هستم و رابطه بدون کاندوم داشتم . انزال بیرون صورت گرفت.من سیکل های 24 روزه دارم.از اورژانسی استفاده کنم؟خواهش میکنم جوااااااااااب بدین
Ida_ نوشته است: با سلام.من روز 11 این ماه پریود شدم و 16 اش تموم شدم امروز نزدیکی داشتم.منی داخل واژنم نریخت اما هم در اول نزدیکی و هم در آخرش از کاندوم استفاده نکردیم (اما منی داخل واژن تخلیه نشد)
1: لازمه که از روش اورژانسی استفاده کنم؟
2: اگر امروز به ارگاسم برسم و اسپرمی در بدنم وجود داشته باشه باعث بارداری میشه؟
badomak نوشته است:Ida_ نوشته است: با سلام.من روز 11 این ماه پریود شدم و 16 اش تموم شدم امروز نزدیکی داشتم.منی داخل واژنم نریخت اما هم در اول نزدیکی و هم در آخرش از کاندوم استفاده نکردیم (اما منی داخل واژن تخلیه نشد)
اگه پریودی منظمی دارید احتمال بارداری کمه
اما اگه واقعا تصمیم به بچه داری ندارین و آدم بد شانسی هم هستین خوردن قرص اورژانسی خیالتون رو راحت تر میکنه
ارگاسم ربطی به بارداری نداره!
badomak نوشته است:Ida_ نوشته است: با سلام.من روز 11 این ماه پریود شدم و 16 اش تموم شدم امروز نزدیکی داشتم.منی داخل واژنم نریخت اما هم در اول نزدیکی و هم در آخرش از کاندوم استفاده نکردیم (اما منی داخل واژن تخلیه نشد)
اما اگه واقعا تصمیم به بچه داری ندارین و آدم بد شانسی هم هستین خوردن قرص اورژانسی خیالتون رو راحت تر میکنه
tamay_zabet نوشته است:badomak نوشته است:Ida_ نوشته است: با سلام.من روز 11 این ماه پریود شدم و 16 اش تموم شدم امروز نزدیکی داشتم.منی داخل واژنم نریخت اما هم در اول نزدیکی و هم در آخرش از کاندوم استفاده نکردیم (اما منی داخل واژن تخلیه نشد)
ممنونم.الان موقع تخمک گذاریمه؟شوهرم نمیذاره قرص بخورم و امکان بچه داریم نداریم
ahmad_ahvazii نوشته است: سلام قبلا سوالم رو پرسیده بودم بادومک جان زحمت کشیده بودن جواب داده بودن فقط یه سوال دیگه دارم که رابطه من مال 30 35 روزه با این حال بازم میشه از بی بی چک استفاده کنم ؟
کسی که برای نامنظمی پریودی بره دکتر ،دکتر پردشم نگاه میکنه ؟
badomak نوشته است:tamay_zabet نوشته است:badomak نوشته است:Ida_ نوشته است: با سلام.من روز 11 این ماه پریود شدم و 16 اش تموم شدم امروز نزدیکی داشتم.منی داخل واژنم نریخت اما هم در اول نزدیکی و هم در آخرش از کاندوم استفاده نکردیم (اما منی داخل واژن تخلیه نشد)
ممنونم.الان موقع تخمک گذاریمه؟شوهرم نمیذاره قرص بخورم و امکان بچه داریم نداریم
دوست عزیز شما ننوشتی که عادت منظم داری یا نه
اما اگه فرض بگیریم که منظمه و دوره هات 30 روزه و قراره دوره بعدی 11 آبان پریود بشی روز تخمک گذاریت میشه 27 مهر و چند روز این بر و آون برش رابطه نداشته باشی
Ida_ نوشته است:badomak نوشته است:Ida_ نوشته است: با سلام.من روز 11 این ماه پریود شدم و 16 اش تموم شدم امروز نزدیکی داشتم.منی داخل واژنم نریخت اما هم در اول نزدیکی و هم در آخرش از کاندوم استفاده نکردیم (اما منی داخل واژن تخلیه نشد)
دوست من ارگاسم باعث مکش منی به داخل رحم و در نهایت بارداری نمیشه؟
shela نوشته است: سلام . من 25 سالمه و عقد کرده هستم. ولی در عین حال باکره هم هستم. روز 18 مرداد پریود شدم و روز 30ام مرداد با همسرم رابطه داشتم (بدون دخول و منی هم روی واژن ریخته نشد) بعد از اون هم یکبار روز 9 شهریور رابطه داشتم که مجددا منی روی واژن نریخت. با توجه به این تاریخها باید روز 16 شهریور پریود میشدم ولی اینطور نشد و روز 4 مهرماه خونریزی شدید همراه با درد شکم داشتم . با این تفاوت که بجای 7روز 5روز طول کشید. در طی این مدت (از حدود 10 شهریور الی 3 مهر سه بار بیبی چک زدم و هر 3بار منفی بود. دیروز زی یک فشار عصبی بالا آوردم و این توهم بهم دست داد که نکنه باردار باشم!؟ امروز هم همش احساس میکنم که شکمم یکم بزرگ شده! میخواستم ازتون بپرسم:1/ احتمال بارداری من چقدر هست؟ 2/آیا خونریزی که داشتم پریود بوده؟ 3/ احتمال بارداری خارج از رحم وجود نداره؟ و اگر باشه بیبی چک نشون میده؟ 4/ چقدر به پاسخ این 3 بار تست میتونم اعتماد کنم؟ با تشکر
nina30 نوشته است: سلام و خسته نباشید/
من 22سالمه و 12روز قبل رابطه داشتم.البته بکارتم سالم هست.عمل دخول اصلا انجام نشد.و حتی اون شخص برای اطمینان بیشتر از کاندوم استفاده کرد.ولی الان 3-4روز پریودم عقب افتاده.
البته باید بگم کلا پریود منظمی ندارم.هر ماه 6-7روز جلو یا عقب میشه.
ولی بشدت نگران حاملگی هستم.میخواستم بدونم با وجود بکارت و استفاده از کاندوم و اینکه بلافاصله بعد از ارضا شدن اون شخص کاملا واژن و اطارفشو با اب شستم چقد احتمال حاملگی وجود داره؟
الانم هیچ کدوم از علائم ظاهری حاملگی رو ندارم مثه درد سینه،....
خواهش میکنم جواب بدید خیلی بهم ریختم
ممنون
niloofar22 نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز.سوالی خدمتتون داشتم میخواستم ازتون بپرسم که من با نامزد نزدیکی داشتم ولی دخول و خروج انجام ندادیم ولی احتمال دادم دست الوده من یا ایشان به اب منی یا پیشاب با واژن برخورد داشته باشه با توجه به اینکه باکره هستنم احتمال بارداری هست؟(دوره پریود من با 10 یا 12 روز تا خیر اتفاق می افتد)این عمل 2روز پس از اتمام قاعدگی رخ داده.راه درمان یا پیش گیری رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم
لطفا سریع جواب بدید ممنونم
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|