narges_p نوشته است:m1989 نوشته است:narges_p نوشته است: با سلام و خسته نباشید
ببخشید من قرص ضد بارداری می خورم دوره اولم را خوردم که اخرین قرص را 4 شنبه هفته پیش خوردم اما از روز شنبه لکه بینی داشتم تا اینکه دوشنبه که دیروز بود پریود شدم درد شدید زیر شکم هم دارم فقط قرص بعدی را باید از شب 5 شنبه بخورم سوال من اینکه من میتونم یک روز جلوتر قرص را بخورم تا پریودم زودتر تموم بشه ؟ چون من مراسم نامزدیم 5 شنبه است می خواهم که 5 شنبه پاک بشم اینکار که قرص را یک روز زودتر بخورم فایده داره ؟ باعث قطع پریودم میشه ؟
عوارضی نداره اگر زودتر بخورم
سلام
دوست من، اگه از قرص های ترکیبی مانند LD یا HD استفاده می کنید که ۲۱ عدد قرص دارن، بعد از اتمام بسته ی اول بایستی ۷ روز صبر کنید و بسته ی بعدی رو شروع کنید و در مورد شما با توجه به اینکه آخرین قرص چهارشنبه تموم شده شما بایستی چهارشنبه این هفته بسته دوم رو شروع کنید که میشه همون قبل مراسمتون.
نامزدی تون رو تبریک می گم.
ممنون از پاسختون و تبریک .
فقط ببخشید دکتر به من گفته بود بعد از اتمام بسته اول هفت روز صبر کن و از روز هشتم قرص بخور !!یعنی اشتباه گفته ؟؟
و دومین مورد اینکه سوال من این بود که این قرص باعث میشه خونریزی من قطع بشه اخه من تازه از دیروز پریودم کامل شروع شد از شنبه فقط لک داشتم ؟؟فردا اینو بخورم پنج شنبه پاک شدم ؟؟
سلام دوباره
پزشکتون اشتباه نگفته.
من هم نوشتم ۷ روز فاصله داشته باشه اما مثه اینکه از بس برای اینو اون چرتکه انداختم چرتکه ام خراب شده! و به جای پنجشنبه، نوشتم چهارشنبه. ضمن عذر خواهی خدمتتون عارض میشم که میتونید همون چهارشنبه مصرف کنید اما اون لک هم ممکنه رخ بده هم ممکنه رخ نده و بایستی آزمون و خطا کنید.
خلاصه نحوه ی مصرف اینجوریه و چه پریود تموم بشه و چه نشه مصرف بسته بایستی شروع بشه تا از بارداری احتمالی در رابطه جلوگیری بشه.
در ضمن، پریود خانما ممکنه از نظر آدم های زمینی مهم باشه اما برای خدا خانم در زمان پریود و غیر پریود تفاوتی نمی کنه.