با سلام و خسته نباشید خانمی 31 ساله هستم و 3 سال هست که ازدواج کردم و یک سال ونیم هست که قصد بچه دار شدن دارم اما متاسفانه تا الان نتوانسم بچه دار شوم لوله های رحمم باز هست من 3 دوره کلومفین مصرف کردم 3 ماه متفورمین مصرف کردم هر بار که تست تخمک گذاری انجام دادم با این کیت های تخمک گذاری جواب منفی بوده و دارای قاعدگی منظم بوده و از این می ترسم که اندومتریوز نداشته باشم و درضمن شوهرم ازمایش اسپرموگرام انجام داده اما خوب بود شما را به خدا تمنا میکنم به من کمک کنید این ازمایش پاپ اسمیر را هم به تازگی انجام دادم و جواب ان این بود یک بار هم فریز کرده ام
Benign(reactive)cellular changes1:
Mild inflammatory changes
2:
لطفا به من بگویید ایا عفونت دارم یا نه :
واگر دارم لطف کنید:
به من بگویید چه دارویی مصرف کنم برای درمان ان می خواهم ببینم نظر شما با نظر دکترم یکی هست یا نه البته هنوز پیش پزشکم نرفتم هفته دیگر نوبت دارم
4:
خواهش میکنم اگر راهی غیر از لاپاراسکوپی هست البته هنوز دکتر به من پیشنهاد لاپاراسکوپی نداده به من بگویید من از لاپاراسکوپی می ترسم اصلا اگر نیاز به لاپاراسکوپی بود انجام بدهم یا نه نظر شما چیست میشود5:
از سوزن های تحریک تخمک گذاری استفاده کرد
6:در ضمن من دائم کیست در می اورم به تازگی قرص hd مصرف کردم و سپس سونو انجام دادم خدا را شکر کیست نداشتم
ازمایش اسپرم شوهرم نتیجه اش این بود:تعداد اسپرم 78 بود ایا نرمال و خوب است یا کم است
سپاسگذارم
Benign(reactive)cellular changes1:
Mild inflammatory changes
2:
لطفا به من بگویید ایا عفونت دارم یا نه :
واگر دارم لطف کنید:
به من بگویید چه دارویی مصرف کنم برای درمان ان می خواهم ببینم نظر شما با نظر دکترم یکی هست یا نه البته هنوز پیش پزشکم نرفتم هفته دیگر نوبت دارم
4:
خواهش میکنم اگر راهی غیر از لاپاراسکوپی هست البته هنوز دکتر به من پیشنهاد لاپاراسکوپی نداده به من بگویید من از لاپاراسکوپی می ترسم اصلا اگر نیاز به لاپاراسکوپی بود انجام بدهم یا نه نظر شما چیست میشود5:
از سوزن های تحریک تخمک گذاری استفاده کرد
6:در ضمن من دائم کیست در می اورم به تازگی قرص hd مصرف کردم و سپس سونو انجام دادم خدا را شکر کیست نداشتم
ازمایش اسپرم شوهرم نتیجه اش این بود:تعداد اسپرم 78 بود ایا نرمال و خوب است یا کم است
سپاسگذارم