mina300 نوشته است: یه سوالی داشتم آدم اگه تب داشته باشه یا عفونتی در خونش باشه یا این که به ویروس ایدز مبتلا باشه در ازمایش چکاپ کامل خون ممکنه روی فاکتورهای خونی تاثیر بذاره؟
ولی واقعا من نمیدونم تب چیه ، من پیشانیم خنک هست، دستام داغ میشه و سمت چپ بدنم و احساس می کنم از کمرم حرارت بیرون می یاد.
در ضمن من یک ازمایش ایدز هم دادم که قبلا در موردش بالاتر توضیح داده بودم دلیلش رو. ولی در حال حاضر یک استرس دیگه تو وجودم اومده که من با یک شخصی آشنا شده بودم تیر ماه که یک بار دیدمش و دستم و رو گرفت و انگشت من رو گاز زد ( البته گاز آروم که اتفاقی هم نیفتاد) بعد احساس می کنم ممکنه از اون ایدز گرفته باشم ( به هر کی می گم بهم می خنده ولی من فکر می کنم معتاد بود!) از اون طرف هم بعد از 42 روز از اون قضیه آزمایش ایدز دادم مرداد ماه که منفی بود ولی همچنان استرس دارم. البته با دکتری صحبت کردم گفت در 6 هفته تا 95 درصد درست است. همش فکر میکنم تب دارم. دکتر میگه تب نیست. ازمایش چکاپ کامل خون هم داد که دکتر گفت همه چی عالیه. ولی من همش احساس مریضی دارم. جالب ترین قسمت ماجرا این است که وقتی فکر میکردم ایدز دارم قبل اون ازمایش آفت زده بودم وقتی جواب آزمایش رو گرفتم همه چی اوکی شد غیر از داغی بدنم و یا همون گر گرفتگی که بعضی اوقات به سراغم میاد. بعدش که دوباره فکر ایدز آمد سراغم دهنم دوباره آفت زد. یعنی زندگی برام مختل شده. نامزد هم دارم . دیگه هم نمیخوام آزمایش بدم . نمیدونم چیکار کنم. یه چیز دیگه اینکه آدم وقتی علائم رو داره در آزمایش ایدز نباید نشان داده بشه وقتی علائم بالینی رو داریم از نظر خودمون!
دوست عزیز
همونطور که بچه ها هم گفتن شما زیادی حساس هستید چون با گاز گرفتن از روی پوست سالم مشکلی پیش نمیاد و اینکه اصلا شما مطمئن نیستید اون فرد آلوده بوده یا نه پس اینقدر بهش فکر نکیند و آرامشتون رو حفظ کنید.در مورد تب هم حتی ممکن بیش از اندازه نگرانی شما موجب بروز این حالت شده باشه پس از فکر ایدز بیرون بیاید موردی نیست.
در مورد آزمایش خون و فاکتورهای خونب باید بدونید در یه چکاب کامل تست ایدز لحاظ نمیشه مگر خود بیمار درخواست بده و اینکه ایدز در مراحل پیشرفته تر و بعد از تکثیر و تاثیر بر سیستم ایمنی روی فاکتورهای خونی در آزمایشهای روتین اثر نشون میده مثل کاهش cd4که از گلبولهای سفید خون و ...