azxcv نوشته است: سلام من روز 4 شنبه (26/7/91)پیش دکتری که دکتر قبلیم معرفیم کرده بود رفتم که دقیقا روز 5 پریودم بود دکتر سونوگرافی واژینال کرد و گفت هر دو تخمدان فولیکول غالب داره و رحمم هم خوب است بهم دو دوره کلومیفن داد که از روز 5 پریود تا 10 شب شبی 2 تا بخورم . <a>آسپرین</a> داد روزی 1 . اسید فولیک شبی یکی و آزمایش را که هم دید گفت دکتر غدد برم که رفتم گفت تیروئید دارم وقرص لوتیروکسن البته خارجی هست صبح ناشتا نصفی و ویتامین دی هفته ای 1 و اسید فولیک شبی یکی داد من از همان روز 5 پریود شبی دو قرص کلومیفن را خوردم و روز 7 پریودم هم نزدیکی داشتم .من الان روز نهمم است(30/7/91) واز روز 6 پریود که حمام رفتم پاک بود م تا دیروز (29/7/91) که ترشحات لزج خونی داشتم البته کم بود . این ترشحات نشانه چیست؟ البته شب قبلش نزدیکی داشتم که برخلاف همیشه بدون درد وخون بود . احتمال تخمک گذاری من کی است . مصرف 2 سال اسید فولیک مضر نیست؟ آیا با مصرف این داروها احتمال داره این ماه حامله بشم . به دکتر گفتم تنبلی تخمدان دارم که وقتی سونو کرد گفت تنبلی تخمدان نیست و ظاهرا تخمدان تنبل را دارم یعنی چی؟ معمولا چقدر طول میکشه تا با این داروها افراد حامله شوند؟ آیا با مصرف قرص تیروئید موهای زائد صورت هم درمان می شود؟
سلام
دوست من،
1.در هر روز از سیکلتون که سونو میدید سایز فولیکول ها رو بپرسید و سعی کنید بعد از روز 10 - 12 به بعد سونو بدید تا سایزی که تقریبا در زمان تخمک گذاری هست رو بدونیم.
2. خدمتتون عرض کردم که اون آز تیروئیدتون کامل نبود. حالا که مشخص شده کم کاری تبروئید دارید بنابراین این کم کاری دلیل خوبی برای ناباروری شماست. لووتیروکسین برای درمان تونه، با تکمیل دوره ی درمان اوضاع بهتر میشه.
3. اون لکه بینی های سابق و این ترشحات اخیر شما هم به همین اختلال تیروئیدی بر میگرده.
4. مصرف اسید فولیک مضر نیست و حتی برای جلوگیری از ایجاد اختلالات عصبی در جنین بعد از بارداری هم تجویز میشه.
5. کلومیفن محرک تخمک گذاریه و نزدیکی روز در میان در ایام پرخطر احتمال بارداری رو افزایش میده.
6. در مورد تنبلی تخمدان شما به حرف من گوش بدید و اضافه وزنتون رو کم ترش کنید، بد نیست. بد نیست که به نظرم واجبه.
7. علت موهای زائد شما کیست تخمدانیه که داشتید اما بد نیست که هورمون تستوسترون تون هم چک کنید. بالا بودن این هورمون مردانه باعث پرمویی میشه.