سلام من 31سالمه 7ساله که ازدواج کردم ازابتدای ازدواج دچار بی میلی شدید جنسی بودم به طوری که مشکلات خیلی زیادی باشوهرم پیداکردم الان 3ساله که به طورجدی دنبال مداوا هستم چندین جلسه باهمسرم پیش چندنفرازبهترین روانشناس هایی که میشناختیم رفتم امابه نتیجه ای نرسیدیم ازطرفی چون من دچارکمکاری تیروئیدبودم حدودیک سال قبل پیش متخصص غدد هم رفتم وایشان آزمایشهای هورمونی لازم راانجام دادند که نشان میداد من ازنظرهورمونی مشکلی ندارم اماایشان یک ام آر آی ازهیپوفیز برای من نوشتند وگفتند اگر مشکلتان حل نشد این ام آرآی راانجام بدید تامطمئن بشیم هیپوفیزشماهم مشکلی نداره اماازنظرمن وجودچنین مشکلی خیلی بعیده !الان بعد ازیکسال من این ام آرآی روانجام دادم جواب نشان میده که من دچار میکروآدنومهای
conglomeratedهیپوفیزی هستم امامتاسفانه متخصص غدد تاچندماه آینده بیمار نمی یینند تامن بتوانم جواب ام آرآی رابه ایشان نشان بدهم .درحال حاظر اظطراب خیلی زیادی دارم میخواهم بدانم آیا باتوجه به اینکه پرولاکتین خون من درحد نرمال بوده آیا ممکنه بی میلی جنسی من به این مشکل هیپوفیزی مربوط باشه واگراین طوره آیا درمان قطعی هم وجود داره یاخیر.ازوقتی که میگذارید واقعا ممنونم.
conglomeratedهیپوفیزی هستم امامتاسفانه متخصص غدد تاچندماه آینده بیمار نمی یینند تامن بتوانم جواب ام آرآی رابه ایشان نشان بدهم .درحال حاظر اظطراب خیلی زیادی دارم میخواهم بدانم آیا باتوجه به اینکه پرولاکتین خون من درحد نرمال بوده آیا ممکنه بی میلی جنسی من به این مشکل هیپوفیزی مربوط باشه واگراین طوره آیا درمان قطعی هم وجود داره یاخیر.ازوقتی که میگذارید واقعا ممنونم.