sepideh_1712 نوشته است: سلام من 20 سالمه دردوران عقدبه سرمیبرم وباکره نیستم و یک سال ونیمه که دخول صورت میگیره بدون هیچ وسیله ی جلوگیری چون یکمی تپلم ازقرص استفاده نمیکنم شوهرمم به هیچ وجه ازکاندوم استفاده نمیکنه رابطه ی پرخطری نداشتم همیشه آخرین لحظه ی نزدیکی منی وارد مقعدمیشه 14 آبان موقع پریودیمه امایکمی تهوع صبحگاهی دارم به بوی بعضی غذاها حساسم و تکرر ادرار دارم و بعضی مواقع زیردلم دردخفیفی داره خواهش میکنم کمکم کنیداگه باردارباشم چی جواب مردم روچی بدم پاک آبروم میره شوهرم که براش بی اهمیته میگه اگرهم باشه عیب نداره حروم که نیست.
سلام
اگر که رابطه ی واژینال انجام شده و شما هم در زمان پرخطر (تخمک گذاری) بودید، و ازونجایی که پیشاب (PreSemen) در حین دخول خارج میشه احتمال بارداری وجود داره و شما بایستی تشریف ببرید آزمایشگاه و تست بتا بدید تا از بارداری یا عدم بارداری مطمئن بشید.
اما دوست من،
شمایی که نگران جواب مردم! و آبروتون هستین بالاخره باید از یه روش جلوگیری ثابت استفاده کنید اینکه همسرتون بی خیاله و در استفاده از کاندوم هم سرباز میزنه و به شما و استرس های شما فکر نمیکنه اصلا چیز جالبی نیست و اینو بدونید همیشه شانس نمیارید. افزایش وزن ناشی از مصرف قرص زیاد نیست و در حد 2 - 3 کیلو هست و شما میتونی با ورزش و تحرک بیشتر از این مورد جلوگیری کنی به هر حال همین تپل بودن و اضافه وزن هم چیز خوبی نیست و شما رو مستعد تنبلی تخمدان میکنه. آمپول های تزریقی سه ماهه (DMPA) و یک ماهه (LUNELLE) هم روش دیگه ای هست که می تونید استفاده کنید.