سلام . خانوم من عفونت داره و چندین بار هم از پماد کلوتریمازول استفاده کرده. من یکی دیگه کلافه شدم. چون توی هر دوره ای که استفاده میکنه نباید ..... داشته باشیم. لطفا راهنمایی کنید دوستان.
nimabahal نوشته است: سلام . خانوم من عفونت داره و چندین بار هم از پماد <a>کلوتریمازول</a> استفاده کرده. من یکی دیگه کلافه شدم. چون توی هر دوره ای که استفاده میکنه نباید ..... داشته باشیم. لطفا راهنمایی کنید دوستان.
setare147 نوشته است: نه من منظورم پوسته های ریز سفید میباشد و با دست میتوان برداشت.البته من پریودیم 4 ماه است که منظم میباشد و ماه قبل برای بارداری اقدام کرده بودم دیروز پریود شدم.ایا امکان دارد برای بارداری اقدام کرده بودم این ذرات سفید در روی لب های داخلی واژنم ایجاد شده باشد؟ با تشکر
khaleghi نوشته است: سلام ممنون از زحماتتان
من 4 ساله ازدواج کردم و از زمانی که ازدواج کزدم عفونت های قارچی مکرر گرفتم و هر بار با دارو خوب میشه و دوباره عود میکنه . در زمان مجردی در پریودهام از پارچه های نخی استفاده میکردم و خودم رو به هنگام دستشویی رفتن حتی خشک هم نمیکردم و بیشتر اوقات در پریوذی خوذم را نمیشستم و حمام میکردم طی پریودم . الان از نوار بهداشتی های خوب استفاده میکنم خودم را هم میشویم از جلو به عقب و حمام هم میروم خشک هم میکنم ولی همیشه عفونت دارم ایا ممکن است به علت پنبه هایی که در نوار بعداشتی ها هست عفونت گرفت ؟ من تا چند وقت پیش تر از خود سرکه به تنهایی استفاده میکردم برای الت تناسلیم و فکر میکردم بهتره ایا ممکنه به خاطر این بی اطلاعیم دچار عفونت بشوم ؟؟؟؟؟؟
ممنون
m1989 نوشته است:khaleghi نوشته است: سلام ممنون از زحماتتان
من 4 ساله ازدواج کردم و از زمانی که ازدواج کزدم عفونت های قارچی مکرر گرفتم و هر بار با دارو خوب میشه و دوباره عود میکنه . در زمان مجردی در پریودهام از پارچه های نخی استفاده میکردم و خودم رو به هنگام دستشویی رفتن حتی خشک هم نمیکردم و بیشتر اوقات در پریوذی خوذم را نمیشستم و حمام میکردم طی پریودم . الان از نوار بهداشتی های خوب استفاده میکنم خودم را هم میشویم از جلو به عقب و حمام هم میروم خشک هم میکنم ولی همیشه عفونت دارم ایا ممکن است به علت پنبه هایی که در نوار بعداشتی ها هست عفونت گرفت ؟ من تا چند وقت پیش تر از خود سرکه به تنهایی استفاده میکردم برای الت تناسلیم و فکر میکردم بهتره ایا ممکنه به خاطر این بی اطلاعیم دچار عفونت بشوم ؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
1. پد های بهداشتی استاندارده و اگه تعویض بشه باعث عفونت نمیشن!
2. سرکه باعث ایجاد عفونت نمیشه.
به متخصص زنان مراجعه کنید با درمان دارویی اوضاع بهتر میشه.
بد نیست همسرتون هم آزمایش اسپرم بدن شاید عفونت در منی ایشون بود.
khaleghi نوشته است:m1989 نوشته است:khaleghi نوشته است: سلام ممنون از زحماتتان
ممنون
سلام
1. پد های بهداشتی استاندارده و اگه تعویض بشه باعث عفونت نمیشن!
2. سرکه باعث ایجاد عفونت نمیشه.
به متخصص زنان مراجعه کنید با درمان دارویی اوضاع بهتر میشه.
بد نیست همسرتون هم آزمایش اسپرم بدن شاید عفونت در منی ایشون بود.
سلام
به نظر شما شستشو بعد از ادرار در پریود بهتره انجام بشه یا نه ؟ چون من خیلی شنیدم که نباید خوذشونو بشورن . تست اسپرم برای عفونت فرق داره با تست اسپرمی که شوهرم رفته داداه برای ناباروریمون؟ اخه اون سالم بوده
Tahna2020 نوشته است: سلام
میخواستم بدونم که در خانوم ها ممکنه عفونت دستگاه تناسلیشون به عفونت ادراری ربط داشته باشه؟
مثلا خانمی عفونت ادراری داره ودر ایام پریودی (که دهانه واژن بازتره ) وقتی ادرار میکنه این عفونت میتونه وارد واژنش بشه وباعث بروز عفونت رحم بشه ؟
Tahna2020 نوشته است: سلام
میخواستم بدونم که در خانوم ها ممکنه عفونت دستگاه تناسلیشون به عفونت ادراری ربط داشته باشه؟
مثلا خانمی عفونت ادراری داره ودر ایام پریودی (که دهانه واژن بازتره ) وقتی ادرار میکنه این عفونت میتونه وارد واژنش بشه وباعث بروز عفونت رحم بشه ؟
mary311 نوشته است: سلام
من از اینکه اتفاقی بااین سایت آشنا شدم خیلی خوشحالم. چون سوالای زیادی دارم که خجالت میکشم از کسی بپرسم!!
لبه های داخلیه آلت تناسلیم ب میزان زیاااااااادی دونه های سفید داره! ب طوری ک وقتی ب دستشویی میرم زمان زیادی میبره تا کامل از خودم جداشون کنم. و باز سری بعد همینطور! خیلی نگرانم عفونت نباشه!
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|