پس به این صورته صد در صد از طریق رگ های خونی جذب میشه ولی مثلا مردی با یک زنی نزدیکی کرده که ویروس ایدز به کیسه پروستاتش رفته اگه در همون لحظه دوباره نزدیکی کنه بیرون میاد ویروس؟؟؟یا سریعا خودشو به دیواره های پروستات چسبونده؟؟؟و حل شده داخل خون؟
newboy نوشته است: پس به این صورته صد در صد از طریق رگ های خونی جذب میشه ولی مثلا مردی با یک زنی نزدیکی کرده که ویروس ایدز به کیسه پروستاتش رفته اگه در همون لحظه دوباره نزدیکی کنه بیرون میاد ویروس؟؟؟یا سریعا خودشو به دیواره های پروستات چسبونده؟؟؟و حل شده داخل خون؟
newboy نوشته است: اهان پس به این صورته صد در صد از راه رگ های خونی وارد میشه هیچ شکی تو این نیست
ولی مثلا من میگم مردی با زنی نزدیکی کرده و ویروس به کیسه پروستاتش رفته دوباره بعد از چند لحظه مرد نزدیکی کنه و تخلیه بشه کیسه پروستاتش ایا ویروس بیرون میاد؟یا حل میشه و میچسه داخل کیسه پروستات؟این خیلی مهمه جوابش واسم چون میخوام بدونم وقتی ویروس ایدز وارد میشه خودشو سریع به کیسه پروستات یا هر جایه داخلی بدن باشه میچسبونه؟و با انزال خارجی نمیشه؟
newboy نوشته است: شما که میگفتین مثل نیش زنبور نیست انزال و بیرون اومدن ویروس ایدز و الان میگین ریسکشو کمتر میکنه؟
من از بعضی ها که دانش پزشکی داشتن پرسیدم گفتن ویروس ایدز بره دیگه رفته و چند نفر دیگه تاپیگ گذاشتن که با انزال ویروس ایدز بیرون نمیاد حتی خود شما هم گفتین که با انزال یوروس بیرون نمیاد
ایدز فقط خودشو تو خون میتونه تکثیر کنه یا در جاهای دیگه هم میتونه؟از جمله کیسه پروستات؟
lmojganl نوشته است: سلام دوستان
من دوباره با وسواس بيجا هم برگشتم يه سوال چند وقت پيش طرح كردم كنار زبونم يه كم كنگره كنگره شده خوب نشده هنوز هست دو طرف اينجوري راستي مامانم و دختر خالم هم دقيقا زبونشون اينجوري هست من نگران ايدزم ميگم ممكنه علائم ايدز باشه اخه به همسرم گفتم يه آز بديم منو مسخره كرد نيامد البته اون بنده خدا هيچ علائمي نداره من فقط چون يه بار رقته تايلند فكر ميكنم شايد اونجا خطا كرده به من نگفته به نظر شما چقدر احتمال داره ؟
sepideh90 نوشته است:newboy نوشته است: اهان پس به این صورته صد در صد از راه رگ های خونی وارد میشه هیچ شکی تو این نیست
ولی مثلا من میگم مردی با زنی نزدیکی کرده و ویروس به کیسه پروستاتش رفته دوباره بعد از چند لحظه مرد نزدیکی کنه و تخلیه بشه کیسه پروستاتش ایا ویروس بیرون میاد؟یا حل میشه و میچسه داخل کیسه پروستات؟این خیلی مهمه جوابش واسم چون میخوام بدونم وقتی ویروس ایدز وارد میشه خودشو سریع به کیسه پروستات یا هر جایه داخلی بدن باشه میچسبونه؟و با انزال خارجی نمیشه؟
دوست عزیز
انزال تاثیری در خروج به اون صورت که مدنظر شماست به عوان راه جلوگیری از پیشرفت سیر عملکرد ویروس نیست
نهایتا انزال میتونه ترشحات رو برون بیاره و ریسک تماس رو کمتر کنه اما من هیچ جایی نخوندم و اصلا ندیدم هیچ متخصصی بگه انزال گنید و مشکل حله.این درست نیست.انزال راه خروج ویروس نیست چون ممکن ویروس حتی از یه مسیر دیگه مثلا یه زخم رو آلت و یا نواحی بدون پوست وارد شده باشه ونه صرفا از طریق مجرا
lmojganl نوشته است: خوب همسر من ميگه به هيچ عنوان رابطه پر خطري نداشته از اون قضيه 3 سال ميگذره به نظر شما نبايد علائمي داشته باشه اگه مبتلا بود ؟
نظرتون راجع به زبان من چي هست ؟ البته من كم كاري تيروئيد دارم ممكنه واسه اون قضيه باشه ؟
newboy نوشته است:sepideh90 نوشته است:newboy نوشته است: اهان پس به این صورته صد در صد از راه رگ های خونی وارد میشه هیچ شکی تو این نیست
دوست عزیز
انزال تاثیری در خروج به اون صورت که مدنظر شماست به عوان راه جلوگیری از پیشرفت سیر عملکرد ویروس نیست
نهایتا انزال میتونه ترشحات رو برون بیاره و ریسک تماس رو کمتر کنه اما من هیچ جایی نخوندم و اصلا ندیدم هیچ متخصصی بگه انزال گنید و مشکل حله.این درست نیست.انزال راه خروج ویروس نیست چون ممکن ویروس حتی از یه مسیر دیگه مثلا یه زخم رو آلت و یا نواحی بدون پوست وارد شده باشه ونه صرفا از طریق مجرا
منظورتون از اینکه مثلا ریسکشو کمتر میکنه چیه؟متوجه نشدم؟؟خوب دوستمون میگن انزال ویروس ایدز و بیرون نمیاره و خودتونم گفتین
sepideh90 نوشته است:newboy نوشته است:sepideh90 نوشته است:newboy نوشته است: اهان پس به این صورته صد در صد از راه رگ های خونی وارد میشه هیچ شکی تو این نیست
دوست عزیز
منظورتون از اینکه مثلا ریسکشو کمتر میکنه چیه؟متوجه نشدم؟؟خوب دوستمون میگن انزال ویروس ایدز و بیرون نمیاره و خودتونم گفتین
دوست عزیز همون اول هم گفتم که ازال هیچ تاثیری نداره و جلوگیری نمیکنه فقط منظورم از کمتر شدن ریسک این بود که مثلا اگر فرد رابطه داره و الان ترشخات خانم وارد مجرا شده قبل از انزال مرد تو رابطه شون،اگر در انتهای رابطه انزال کنه خب ممکن قسمتی از اون ترشحات هم خارج بشه و این خروج باعث میشه مدت تماس ترشحات با دیواره کمتر بشه اما هرگز منظورم این نبود که مثلا دو ساعت بعد از رابطه تخلیه مرد کمک کننده است و ریسک رو کم میکنه چون دیگه ربطی نداره من صرف همون رابطه و تایم تماس رو گفتم
امیدوارم این ابهام حل شده باشه
در مورد محل اثر ویروس هم باید بدونید سلولهای هدف ویروس ایدز گلبولهای سفید از نوع Tهستن و این سولوها مسئول ایمنی سلولی بدن هستن و اگر تضعیف بشن سایر عفونتها و بیماریها که از طریق این لنفوسیتهای Tدر بدن نابود و کنترل میشن میتونن بدن رو در خطر قرار بدن و اینجاست که انواع بیماریها بروز پیدا میکنه.ویروس هم چون تو خون تکثیر داشته پس در نمونه گیری از تمام ارگانها وجود خواهد داشت
newboy نوشته است:sepideh90 نوشته است:newboy نوشته است:sepideh90 نوشته است:newboy نوشته است: اهان پس به این صورته صد در صد از راه رگ های خونی وارد میشه هیچ شکی تو این نیست
دوست عزیز
دوست عزیز همون اول هم گفتم که ازال هیچ تاثیری نداره و جلوگیری نمیکنه فقط منظورم از کمتر شدن ریسک این بود که مثلا اگر فرد رابطه داره و الان ترشخات خانم وارد مجرا شده قبل از انزال مرد تو رابطه شون،اگر در انتهای رابطه انزال کنه خب ممکن قسمتی از اون ترشحات هم خارج بشه و این خروج باعث میشه مدت تماس ترشحات با دیواره کمتر بشه اما هرگز منظورم این نبود که مثلا دو ساعت بعد از رابطه تخلیه مرد کمک کننده است و ریسک رو کم میکنه چون دیگه ربطی نداره من صرف همون رابطه و تایم تماس رو گفتم
امیدوارم این ابهام حل شده باشه
در مورد محل اثر ویروس هم باید بدونید سلولهای هدف ویروس ایدز گلبولهای سفید از نوع Tهستن و این سولوها مسئول ایمنی سلولی بدن هستن و اگر تضعیف بشن سایر عفونتها و بیماریها که از طریق این لنفوسیتهای Tدر بدن نابود و کنترل میشن میتونن بدن رو در خطر قرار بدن و اینجاست که انواع بیماریها بروز پیدا میکنه.ویروس هم چون تو خون تکثیر داشته پس در نمونه گیری از تمام ارگانها وجود خواهد داشت
sepideh90 ببخشید خوب واضح متوجه نشدم میشه واضح تر بگین؟؟یعنی قطعا بعد نزدیکی صدر در صد با انزال ویروس ها از مجرا و یا پروستات و هر جایه دیگه بیرون نمیاد؟؟
درمورد دومی منظورتون این بود که از طریق خون ویروس تکثیر میشه و به همه جایه بدن میره؟؟
مثلا برای مثال تو اب دهان و یا مثانه و یا کیسه پروستات اینجور جاها ویروس ایدز میتونه خودشو تکثیر کنه؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|