m1989 نوشته است:mary311 نوشته است: سلام
من از اینکه اتفاقی بااین سایت آشنا شدم خیلی خوشحالم. چون سوالای زیادی دارم که خجالت میکشم از کسی بپرسم!!
لبه های داخلیه آلت تناسلیم ب میزان زیاااااااادی دونه های سفید داره! ب طوری ک وقتی ب دستشویی میرم زمان زیادی میبره تا کامل از خودم جداشون کنم. و باز سری بعد همینطور! خیلی نگرانم عفونت نباشه!
سلام
اینجا رو ببینید شاید دونه های Fordyce's Spot باشن اگه از تصویر تشخیص میدید و تایید می کنید که باید خدمتتون بگم درآوردن اون دونه ها سودی نداره. در غیر اینصورت به متخصص زنان مراجعه کنید تا بررسی بیشتری بشه.
سلام
من قبلا این عکس رو توی جوابی که به سوال یکی دیگه از کاربرای عزیزمون داده بودین دیدم ، دونه ها توی اون عکس زیر پوستی به چشم من میان تقربیا مثل پوست مرغ که یه سری دون دون روی پوستش هست ،اما من حس میکنم که منظور از دونه های سفید رنگ روی لب های آلتشون ، دونه هایی که زیر پوست نیست و کاملا وجود خارجی دارن وبا شستشوی زیاد تقریبا از بین میرن ولی بازهم بعد از چن ساعت اونارو روی لب ها میشه مشاهده کرد تقریبا مثه شوره سر میمونن و پوسته پوسته ان ، چون من خودم یه مدت وجود این دونه ها رو تجربه کردم ، مطمئن هستم که با اون عکس فرق دارن.