alireza13611 نوشته است: با سلام ،31 سالمه و متاهلم ،مشكل انزال دارم وضعف راست شدن الت تناسلي ،دكتر رفتم تادالفيل 20 و يوهيمبين و ويتامين اي تجويز كرد - خوردم هفته اول جواب داد و لي الان دوباره مشكلم پا برجاست.شما استفاده از مگناركس رو توصيه مي كنيد؟؟
سلام
منظورتون از "مشکل انزال" زودانزالی بود دیگه؟ عدم انزال یا دیر انزالی که نبود؟
به هر حال من برای بهتر شدن زود انزالی و اختلال در نعوظ شما ابتدا تقویت ماهیچه های PC رو پیشنهاد میدم که با تمرینات کیگل می تونید این ماهیچه ها رو تقویت و انزال رو کنترل کنید و نعوظ بهتری داشته باشید. تصاویر زیر ماهیچه های PC رو نشون میده و برای انجام تمرینات کیگل شما باید:
- بعد از کار میاید خونه (این خیلی مهمه که برگردید خونه)
- روی صندلی، صاف بشینید (زاویه ی بالا تنه و پایین تنه 90 درجه باشه)
- حلقه ی مقعدتون رو پیدا کنید
- در زمان ادرار یا دفع یه سری ماهیچه ها رو بیشتر منقبض می کنید این ماهیچه ها رو یادتون باشه!
- حالا همزمان حلقه ی مقعد و ماهیچه هایی که یادتون هست! رو منقبض کنید
- 5 - 10 ثانیه نگه دارید بعد رها کنید
- روزی 10 - 20 مرتبه این کارو تکرار کنید
اوضاع بهتر میشه اما معجزه نخواهد شد! چون
- توجه: تصویر کوچک شده است، برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید! |
عدم نعوظ مناسب بیشتر جنبه ی روحی داره مثلا اگر از طول آلت تون رضایت نداشته باشید، بر عدم نعوظ تاثیر میذاره.
سیلدنافیل و یوهمبین برای درمان اختلال نعوظ خوبه به شرطی که عامل روحی - روانی حذف بشه. بنابراین سعی کنید در حین رابطه اونچه که ذهن و روان شما رو درگیر میکنه فراموش کنید و بهش فکر نکنید. اگه هنوز رابطه شروع نشده شما به این فکر کنید که الان نعوظ مو از دست میدم، الان آلتم کوچیک میشه!، الان انزال میکنم و به همه جا گند میزنم!، الان فلان میشم ... اونوقت به آلت تون آتل هم که ببندید! نعوظ نخواهید داشت پس به خودتون لطف کنید و این افکار رو به ذهنتون راه ندید.
مصرف مگنارکس رو هم به صورت خودسرانه ابدا توصیه نمیکنم. درمان دارویی فقط با تجویز پزشک نه حرف کوچه و بازار.