sahar265 نوشته است: سلام آقای دکتر مشکلی دارم که روز و شبم را مختل کرده توروخدا اگه میشه و امکان داره راهنمائیم کنین من 2سال پیش مورد تجاوز قرار گرفتم بعدش رفتم دکتر گفت پرده ات آسیب دیده ولی بازم خونریزی خواهی داشت من دیگه هیچ رابطه ای نداشتم تا اینکه نامزد کردم نمی دونم واقعا چرا اینقد به حرف اون دکتر اعتماد کردم و بیخیال بودم بعد نامزدم از من برگه یا چیزی نخواست ولی بکارت داشتن براش خیلی خیلی مهمه بعد از چند وقت با هم 5-6 باری رابه کامل داشتیم ایشون به من گفتن تو دوروغ گفتی و آبروم در معرض خطر بود منم ندانسه و از ترس آبروم واسه گرفتن برگه سریعا رفتم ترمیم کردم و دکتر بهم برگه سلامت داد که پرده ات ارتجاعی و نامزدم فکر می کنم باور کرد ولی الان مشکل جدی که دارم اینه الان 3 ماه ما با هم دیگه رابطه جنسی نکردیم همش من فرار کردم خیلی میترسم دکترم گفت از بین رفتن بکارت ترمیم با درد و خونرزیزی ریاد همراه من باید چی کار کنم توروخدا یعنی ایشون اگه باهاش اررابطه جنسی کنم متوجهه نمیشن بعد از چند وقت آخه شنیدم پردهاش ارتجاعی چند وقت که رابطه نداشته باشی جمع میشن صحت داره؟؟من آبروم خیلی مهمه اه خانواده ام بفهمن تردم می کنن همچنین نامزدم میتونم بگم افسردگی گرفتم فقط گریه می کنم زندگیم داره نابود میشهههههههههههه راهنماییم کنید باید چه کار کنم که همه چی ختم به خیر بشه در ضمن ایشون اهل اینکه مرا دکتر ببرن اصلا نیستن راهنمائیم کنید؟؟؟1سوال دیگه آقایون پرده بکارت را حس می کنند آیا یا از رو خون ریزی می گویند؟
دوست عزیزاول باید با خودتان کنار بیایید که واقعا چه میخواهید اگر نمیتوانید حقیقت را بازگو کنید برگه ی سلامت که دارید نگران چه چیزی هستید اگر هم پزشکتان گفتند خونریزی پیدا میکنید باز هم دیگر نگرانی نیست .موقع نزدیکی کسی پرده را احساس نمیکند ومعمولا از روی خونریزی احتمال میدهند پرده بوده است.یا واقعیت را بازگو کنید یا استرس را کنار بگذارید وبه زندگی خودتان ادامه دهید.