m1989 نوشته است:l3itaa نوشته است:l3itaa نوشته است: سلام ، من بعد اینکه 7 روز پریودم عقب افتاد ، بیبی چک استفاده کردم که مثبت شد ولی یه خط کمرنگ و یه خط پر رنگ . آخرین پریودم 13 مهر بود ، دوره های پریود من از 30 روز بیشتره و تقریبا منظم هم نیست . این ماه قرص <a><a><a>لتروزول</a></a></a> از روز 3 پریود شبی 2 عدد مصرف کرده بودم . 20 آبان به دکتر مراجعه کردم واسم آزمایش BHCG Titer نوشت که نتیجه 412 IU/L شد . دکتر بهم گفت که اگه لکه بینی یا خونریزی یا درد زیر شکم داشتی دوباره مراجعه کن ، گفت که احتمال داره لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشه بخاطر همین عدد پایینه . 6 آذر هم واسم سونو گرافی شکمی نوشت .
چند روزی هم هست که قسمت زیر شکم یه حسی دارم ولی دردناک نیست ، لکه بینی یا خونریزی هم تا امروز نداشتم .سینه هام دردناک شدن ، کمی هم کمردرد دارم ،حالا با این علائم و با توجه به نتیجه آزمایش، حاملگیم میتونه طبیعی باشه ؟ امکان داره حاملگی پوچ یا خارج رحمی باشه؟ اگه باشه چه جوری درمان میشه ؟ باید جراحی بشه؟
لطفا راهنمایی کنید ، خیلی میترسم.
سلام ، با توجه به توضیحاتی که قبلا در مورد وضعیتم داده بودم ، امروز وقتی با دستمال توالت خودمو خشک میکردم ، یه لکه قهوه ای روشن روی دستمال دیدم ، چون چند روز آینده تعطیله خیلی نگران شدم ، این لکه میتونه خطرناک باشه ؟ امروز برم دکتر ؟ چون دکترم گفته بود اگه لکه بینی یا خونریزی داشتی بیا واست سونو واژینال بنویسم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
شما دیگه تست بتا ندادید؟
اگه بتونید فردا تست بدید و جوابشو برامون بذارید میشه از روند تغییرات هورمون HCG تفسیری در مورد وضعیت شما ارائه کرد.
به دستور پزشکتون عمل کنید و برای بررسی بیشتر به ایشون مراجعه کنید.
امروز به دکترم مراجعه کردم ، واسم سونو واژینال نوشت ، تا نوبت سونو من برسه 2 ساعت طول کشید ، که توی این مدت درد زیر شکم تقریبا زیاد داشتم ، قبل از سونو وقتی برای تخلیه مثانه رفتم خونریزی با همراه یه لخته خون دیدم ، در حین انجام سونو هم خونریزی داشتم ،که بعد انجام سونو درد زیر شکم کم و تقریبا از بین رفت . نتیجه سونو این شد :
رحم دارای ابعاد و اکوی نرمال می باشد ، ضایعه فضاگیر در بافت میومتریال مشهود نیست . آندومتر با ضخامت 6 م م واقع است ، تخمدان سمت چپ دارای ابعاد و اکوی نرمال و تخمدان سمت راست حاوی کانونهای اکولوسنت 13 و 20 م م می باشد .مایع آزاد در کلدوساک خلفی مشاهده نمی شود ،شواهد دال بر وجود ساک حاملگی در حفره رحمی مشهود نیست
دکتر گفت که احتمال داره اون 2 تا کانون اکولوسنت بارداری خارج رحمی باشه ، همین امشب آزمایش بتا تیتراژ واسم نوشت که انجام دادم و فردا نتیجه ش معلوم میشه .
ممکنه اون کانون اکولوسنت حاملگی خارج رحمی نباشه و دلیل ندیدن ساک حاملگی ، دفعش باشه؟
اگه حاملگی خارج رحمی باشه ، شنیدم اگه اندازه جنین کوچیک باشه با دارو میشه از بین بردش ، کانون 13 و 20 م م ، اندازش چطوره؟ با دارو رفع میشه ؟ اگه نه جراحی باز میکنن یا لاپاراسکوپی؟
اگه بارداری در تخمدان شکل بگیره ، علتش چی میتونه باشه؟ لوله ها ی رحمی بسته یا چسبنده هستن؟
توی این شبها برام دعا کنید ،خیلی میترسممممم