l3itaa نوشته است:m1989 نوشته است:l3itaa نوشته است:m1989 نوشته است:l3itaa نوشته است:l3itaa نوشته است: سلام ، من بعد اینکه 7 روز پریودم عقب افتاد ، بیبی چک استفاده کردم که مثبت شد ولی یه خط کمرنگ و یه خط پر رنگ . آخرین پریودم 13 مهر بود ، دوره های پریود من از 30 روز بیشتره و تقریبا منظم هم نیست . این ماه قرص <a><a><a><a><a><a>لتروزول</a></a></a></a></a></a> از روز 3 پریود شبی 2 عدد مصرف کرده بودم . 20 آبان به دکتر مراجعه کردم واسم آزمایش BHCG Titer نوشت که نتیجه 412 IU/L شد . دکتر بهم گفت که اگه لکه بینی یا خونریزی یا درد زیر شکم داشتی دوباره مراجعه کن ، گفت که احتمال داره لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشه بخاطر همین عدد پایینه . 6 آذر هم واسم سونو گرافی شکمی نوشت .
چند روزی هم هست که قسمت زیر شکم یه حسی دارم ولی دردناک نیست ، لکه بینی یا خونریزی هم تا امروز نداشتم .سینه هام دردناک شدن ، کمی هم کمردرد دارم ،حالا با این علائم و با توجه به نتیجه آزمایش، حاملگیم میتونه طبیعی باشه ؟ امکان داره حاملگی پوچ یا خارج رحمی باشه؟ اگه باشه چه جوری درمان میشه ؟ باید جراحی بشه؟
لطفا راهنمایی کنید ، خیلی میترسم.
سلام ، با توجه به توضیحاتی که قبلا در مورد وضعیتم داده بودم ، امروز وقتی با دستمال توالت خودمو خشک میکردم ، یه لکه قهوه ای روشن روی دستمال دیدم ، چون چند روز آینده تعطیله خیلی نگران شدم ، این لکه میتونه خطرناک باشه ؟ امروز برم دکتر ؟ چون دکترم گفته بود اگه لکه بینی یا خونریزی داشتی بیا واست سونو واژینال بنویسم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
شما دیگه تست بتا ندادید؟
اگه بتونید فردا تست بدید و جوابشو برامون بذارید میشه از روند تغییرات هورمون HCG تفسیری در مورد وضعیت شما ارائه کرد.
به دستور پزشکتون عمل کنید و برای بررسی بیشتر به ایشون مراجعه کنید.
امروز به دکترم مراجعه کردم ، واسم سونو واژینال نوشت ، تا نوبت سونو من برسه 2 ساعت طول کشید ، که توی این مدت درد زیر شکم تقریبا زیاد داشتم ، قبل از سونو وقتی برای تخلیه مثانه رفتم خونریزی با همراه یه لخته خون دیدم ، در حین انجام سونو هم خونریزی داشتم ،که بعد انجام سونو درد زیر شکم کم و تقریبا از بین رفت . نتیجه سونو این شد :
رحم دارای ابعاد و اکوی نرمال می باشد ، ضایعه فضاگیر در بافت میومتریال مشهود نیست . آندومتر با ضخامت 6 م م واقع است ، تخمدان سمت چپ دارای ابعاد و اکوی نرمال و تخمدان سمت راست حاوی کانونهای اکولوسنت 13 و 20 م م می باشد .مایع آزاد در کلدوساک خلفی مشاهده نمی شود ،شواهد دال بر وجود ساک حاملگی در حفره رحمی مشهود نیست
دکتر گفت که احتمال داره اون 2 تا کانون اکولوسنت بارداری خارج رحمی باشه ، همین امشب آزمایش بتا تیتراژ واسم نوشت که انجام دادم و فردا نتیجه ش معلوم میشه .
ممکنه اون کانون اکولوسنت حاملگی خارج رحمی نباشه و دلیل ندیدن ساک حاملگی ، دفعش باشه؟
اگه حاملگی خارج رحمی باشه ، شنیدم اگه اندازه جنین کوچیک باشه با دارو میشه از بین بردش ، کانون 13 و 20 م م ، اندازش چطوره؟ با دارو رفع میشه ؟ اگه نه جراحی باز میکنن یا لاپاراسکوپی؟
اگه بارداری در تخمدان شکل بگیره ، علتش چی میتونه باشه؟ لوله ها ی رحمی بسته یا چسبنده هستن؟
توی این شبها برام دعا کنید ،خیلی میترسممممم
سلام دوباره
در تخمدان راست ممکنه بارداری خارج رحمی اتفاق افتاده باشه ممکنه هم کیست تخمدان باشه.
سایزشون آنچنان زیاد نیست و با تجویز دارو و حل شدن در بدن هم میتونن دفع بشن.
بارداری خارج رحمی ممکنه به خاطر
- چسبندگی لوله ها
- انسداد لوله ها
- عفونت
- و ...
تست بتای دومی که درخواست شده هر چند که دیر بوده اما در تشخیص بسیار کمک کننده ست.
فقط من یه سوالی برام پیش اومده
شما زمانی که تست بتا دادید و تیتر 412 بود آمپول HCG تزریق نکرده بودید؟
دوست خوبم آرامشتون رو حفظ کنید و زیر نظر پزشک تون باشید.
ممنون از همه جوابهایی که به پستهام دادید .
یه سوال دیگه داشتم اینکه چه جوری میشه فهمید که اون کانونهای اکولوسنتی که توی تخمدان راستم تشکیل شده ، کیست تخمدان هستن یا بارداری خارج رحمی ؟ راهی الان توی این مرحله ای که من هستم واسه تشخیصش هست؟
نمیدونم چرا چیزایی که دکترم گفت قانعم نکرد ، گفت که اگه آز بتای بعدی که واسم نوشته منفی بشه یعنی بارداری خارج رحمی نبوده ، پس لوله ها بازه و نیاز به عکس رنگی نیست . واقعا اینطوریه؟؟؟
صحبت پزشکتان صحیح است در بارداری خارج رحمی هم مانند بارداری طبیعی تست بتا مثبت است اما مانند بارداری طبیعی هردوروز میزان آن دوبرابر نمیشود شما باید مجدد آزمایش بدهید وبرای اینکه تشخیص افتراقی با کیست یا سایر موارد بدهید بهتر است مجدد سونوگرافی راانجام دهیدراه دیگری فعلا نیست نگران هم نباشید