من دختری ۳۲ساله هستم .چندین سال پیش من مدتی خودارضایی داشتم با انگشت وگاهی فشاراب.اما انگشتم به داخل واژن نرفت .اماممکنه ناخنم به پرده بکارتم خورده باشه.همان زمان من به دلیل احساس گناه واضطراب به معاینه پیش دکترزنان رفتم وگفت پرده شما سالمه.بعدازان خودارضایی های من بسیارکم شد.امابه همان شکل سابق.این اواخر یکبارپام پیج خورد وزمین خوردم وبلافاصله واژنم به شدت درد گرفت وچون درد آن ادامه داشت و من دچاروسواس فکری شدیدی هستم (دارو هم می خورم )دوباره برای معاینه پیش دکترزنان رفتم.دکترعلاوه براینکه گفت پرده شما پاره است گفت شما با کسی نزدیکی سطحی داشته اید.من روحیه م خیلی به هم ریخت .وعصبانی شدم دکترگفت اگه مطمءنی برو پزشکی قانونی نامه بگیر.من اونجا هم رفتم ولی راهم ندادن .ولی یکی ازکارکنان اونجا به من گفت پزشکان اینجا معمولا مال بیمارستان زنان تو کریم خان هستند(اسمش یادم رفت)من اونجا رفتم وباهزارخواهش یکی ازاستادها معاینم کرد وگفت پرده شما ازدوجا پارگی داره مال الان نیست.معلوم هم نیست ازچیه ؟من ازحال بدم دوباره پیش دکتری که سالها پیش رفته بودم رفتم واوبا تعجب گفت شماسالمی پرده بکارت شما ازنوعی است که لبه های ان دندانه دندانه است. اگرکسی نزدیکی کرده باشه متوجه می شم.وگفت نوعش حلقوی.حتما قبل ازازدواج بیا نامه بگیر.اما من به خاطرعذابی که ازاین نگرانی دارم دوباره جای دیگه رفتم .تا مطمءن بشم که این دکترگفت پرده شما ۳۰دصد پارگی داره .من۵۰۰تومن میگیرم جمش کنم ممکنه کس دیگه ای تشخیص نده یا ازترس شکایت نگه پاره است.ازاین جریانبه بعد روحیهم داغونه .حتی دوباره بی اختیارخودارضایی می کنم.می خوام بدونم حرف کدومو قبول کنم؟چطوریکی میگه سالمی یکی می گه نه ؟پرده حلقوی می تونه دندانه دارباشه؟فاصله پرده بکارت تا بیرون نیم سانته که احتمال داشته باشه ناخنم خورده باشه؟اگه من موقع ازدواج با کسی رفتم دکترواون گفت اونجایی که من می گم بریم واون دکتر بگه سالم نیست من چیکارکنم ؟چجوری ثابت کنم با کسی رابطه نداشتم ؟(هیچوقت )حتی نمی تونم بگم خود ارضایی داشتم اونوقت فکرمی کنه دخترسالمی نیستم ازنظراخلاقی.