سلام
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم، ولی خوب ما خیلی احساس نگرانی میکنیم. دیشب رفتیم دکتر سونوگرافی کرد و گفت که فقط یه کیسه آبه! و ۱۰ روز دیگه بیاین تا سونوی دیگهای انجام بدم. ما توی اینترنت سرچ کردیم این علامت حاملگی غیر واقعی هست ولی خانم من لکه بینی و ... نداره.
آخرین تاریخ آغاز پریودشون ۱۳ آبان بوده با توجه به هفتههای گذشته نظر شما چیه؟ چقدر احتمال حاملگی غیرواقعی هست؟ اصلا جای نگرانی داره یا نه!؟ میشه لطفا برای ما حالتهای مختلف با احتمالاتش رو توضیح بدید؟ ممکنه سونو اشتباه کرده باشه؟
ممنون
یاعلی
راستی جواب آزمایش خون همسرم که روز ۱۵ آذر انجام دادیم HCG>1000 بود.
m1989 نوشته است:
hrhasani نوشته است:
با تشکر مجدد!
میخواستم بدونم با توجه به اینکه ۹۹ درصد اسپرمهای من خراب هستند، آیا ممکنه اسپرم معیوبی منجر به تولید بچه ناقص بشه! راستش ما امشب فهمیدیم که خدا یه کوچولو به ما داده .... از طرفی خیلی خوشحالم از طرفی بسیار نگران این موضوع! ضمن اینکه خانم من چند بار احساس درد در ناحیه رحم داشت و احساس ضعف در ناحیه کمر!. نمیدونم اینها مسائل مهمی هستند که باید پیگری کنیم!؟
ممنون
m1989 نوشته است:
hrhasani نوشته است:
m1989 نوشته است:
hrhasani نوشته است:
با سلام
ما چندین بار اقدام برای بارداری کردیم ولی موفق نشدیم. دکتر به خانم من گفته مشکلی نداره و فقط قرص کلومیفن (روزی سه تا) تا ۵ روز تجویز کرده ولی آزمایش اسپرم هم برای من نوشته که نتایجش به شرح زیر میباشد:
راستی من ۲۸ سال سن دارم و موقع این آزمایش ۳.۵ روز از آخرین نزدیکی ما میگذشت
Volume(ml): 3.4
Color: Milky
Viscosity: Normal
Agglutination: 0
Liquefaction (min): 20
pH: 7
WBC (Mill/ml): < 1
Motility Report
Total Motility (class A+B+C): 34.3%
Total progressive (Class A+B): 26.7%
Non progressive(Class C): 7.6%
Non motile (Class D): 65.7%
Concentration Report
Concentration (Mil/ml): 65
Total Concentration (Mil/Ejaculate) : 221
Morphology Report
Normal Morphology: 1%
Pathology: 99%
Head pathology: 99%
لطفا راهنمایی کنید که مشکل کجاست و برای درمانش چی کار باید کرد؟
ممنون
سلام
در این آنالیز اسپرم
غلظت اسپرم نرماله اما تحرک اسپرم نرمال نیست.
شکل اسپرم هم خیلی غیرطبیعیه و تنها ۱ درصد اسپرم ها سالم هستن و ۹۹ درصد اون ها در ناحیه ی سر مشکل دارن.
شما بایستی به ارولوژیست مراجعه کنید و تحت درمان باشید.
با تشکر از جوابتون
میخواستم اگه میشه به من بگید که آیا با قرصهایی که دکتر داده (ویتامین E, <a><a><a><a>زادیتن</a></a></a></a> و کلومیفن)، احتمال درمان چقدره و آیا نیاز به عملهای مثل IVF و ... هست؟
کلا این دکترها که زیاد توضیح نمیدن میشه بگید دقیقا به زبان عامیانه ما تو چه شرایطی هستیم، چند وقت باید تحت درمان باشیم و روال درمان چیه (مثلا قرص، عمل، IVF و...)
با تشکر مجدد
سلام
کلومیفن معمولا برای افزایش تعداد اسپرم ها تجویز میشه در صورتی که در اسپرموگرام شما غلظت اسپرم خوبه!
من به تجویز <a><a><a>زادیتن</a></a></a> شک داشتم اما ظاهرا این اواخر مقاله ای مبنی بر تاثیر مثبت <a><a><a>زادیتن</a></a></a> بر فاکتورهای اسپرم روی یه نمونه تصادفی از 103 مرد نابارور گزارش شده.
ویتامین E هم برای بهبود موفولوژی و تحرک اسپرم مناسبه.
در مورد شما که تعداد اسپرم ها نرماله IVF چیز قابل توجهی رو برای بهبود این داستان اضافه نمیکنه و من این روشو توصیه نمیکنم.
فعلا شما درمان دارویی رو کامل کنید و به روش طبیعی تلاشتون رو ادامه بدید.
2 نکته ی مفید هم بگم که
1. نزدیکی رو روز در میان در ایام تخمک گذاری همسرتون برنامه ریزی کنید.
2. دخول رو عمیق تر انجام بدید تا منی در انتهای واژن تخلیه بشه.
سلام
در مورد سوال شما قبلا اینجا نوشتم.
از اولین پست شما 2 ماه میگذره دوست من، و در این مدت درمان دارویی حتما اوضاع رو بهبود داره.
این نکته هم اضافه کنم که ممکنه اون مورفولوژی پایین اسپرموگرام شما موقتی و در اثر وجود استرس بوده.
مانند هر خانم باردار دیگری همسرتون دوران بارداری رو باید تحت نظر پزشک باشن.
تبریک میکم پدر جوان