سلام . من دختری 32 ساله هستم و با کره می باشم . در روز دوم پریودم در حالیکه شورت به تن داشتم رابطه داشتم ولی دخول انجام نشد و مایع منی روی سینه های من ریخته شد . ایا احتمال بارداری وجود دارد ؟
nelisnowwhite نوشته است: سلام . من دختری 32 ساله هستم و با کره می باشم . در روز دوم پریودم در حالیکه شورت به تن داشتم رابطه داشتم ولی دخول انجام نشد و مایع منی روی سینه های من ریخته شد . ایا احتمال بارداری وجود دارد ؟
roz2421 نوشته است: سلام اول از همه تشكر فرآوان از سايت خوبتان
من 24 سال سن دارم سه ماه است نامزد كرده ام تابحال هيچ گونه دخولي انجام نداديم اما ماه سوم زمان پريود من 2 روز گزشته است هنوز پريود نشدم نامزدم فقط با زبانش
واژنم را ماساژ داد و و منم شهوتي شدم مقداري آب از من خارج شد آيا من حامله شده ام ؟ نامزدم هميشه لباس داشته بعدشم الان كمي درد سينه دارم تورو خدا سريع جواب منو بدهيد آيا من حامله شده ام ؟ چرا پريود نمي شم چه كار كنم
sheri65 نوشته است: سلام من ماه قبل از روش اورژانسی استفاده کردم و 30 آبان پریود شدم.اما الان 29 آذر هست و من هنوز پریود نشدم و علایم پریود رو هم ندارم چون همیشه یک هفته قبلش درد داشتم.با توجه به اینکه 6 روز پیش من با نامزدم رابطه محافظت شده داشتم فقط اینکه دستم به منی ایشون خورده بودم و من با اون دست و آب ناحیه تناسلیم و واژن رو شستم .آیا باردارم که پریود نشدم؟
baranak نوشته است: تشکر از پاسختون قرصای اورژانسی اچ دی که تا 72 ساعت خوردم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ ممنون می شم پاسخ بدین
swan_dream نوشته است: سلام مجدد ،شاید باورتون نشه اما الان تو موقعیتی هستم ک بعد از خدا تمامه امیدم به شماست ، الان ب مدته ۳ هفتست ک با نامزدم و دوستای مشترکمون امدیم شمال ییلاق جاده ۲هزار جواهرده برای مسافرت و تفریح، با اینکه سرده اما همه چی خوبه یعنی خوب بود ،منو نامزدم ک دوست پسرم بود بعد از ی عالمه جون کندن و با سختی بابامو راضی کردیم به این وصلت ،هنوزم ی ماه از عقدمون نگذشته و بابام قول گرفت ک صبر کنیم تا عروسی ک همه فامیل باخبر شن، و آبروریزی نکنیم ، راستش ما شبی ک رسیدیم باهم بودیم، دقیقا ۱ روز قبله تخمک گذاری ،من پریودم منظمه با فاصله ۲۷ روز ، بعد ان روز پس فرداش و فرداش هم باهم بودیم (دقیقا قبل ،روزتخمک گذاری و بعد تخمک گذاری) و منیش روی دهانی ورودیه واژن ریخته شد ، اونم با فشاره زیاد ، بدش با دستمال پاک شد ،اما از انجایی ک من اصلان ب فکره حاملگی نبودم، و اگر هم بودم تو ان ییلاق ب غیر از یک کافینت و ی داروخونیه کوچیک هیچی پیدا نمیشه ک اینم ماله ده پایینه ماست!! و تو ان داروخانه از این قرصا پیدا نمیشه ، الان من از تاریخه پریودم گذشته و با اینک تا الان استرس نداشتم اصلا یعنی ب فکرش نبودم هنوز پریود نشدم ، اشتهام ب اندازیه خرس زیاد شده و ی حسی بهم میگه ک حامله هستم، ب هیچی هم دسترسی ندارم ،تا هفتی بعد ک بابام با ماشین میاد دنبالمون برگردیم، ب نامزدم گفتم ، گفت ک اخ جون دارم بابا میشم!!!؟؟؟ من دارم خاک بر سر میشم، نمیدونم چیکار کنم ، تورو ب جانه هرکی دوست دارین ب دادم برسین چه راهه طبی هست تا انجامش بدم برای سقط یا نمیدونم، فقط ی چیزی باشه ک من راحت شم، بابام منو میکشه ، این آقا هم ک انقدر بیخیالو راحته ک انگار نه انگار !!!! تورو خدا ب دادم برسین، بده ۳ سال بابام راضی شده بفهمه ک بعد از ۳هفته از عقد حامله شدم منو میکشه ، هنوز ۱ ماه نشده ، رفتم داروخونه ببی چک بگیرم انگار یارو نمیدونست چیه؟؟ اینجا کوفتم پیدا نمیشه ، من چه خاکی بریزم تو سرم، ، جانه هرکسی ک دوست دارین ب دادم برسین
نقل قول:
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|