سلام خدمت اقای دکتر و دوستان محترم
بی مقدمه مشکلات و سوالاتم رو مطرح میکنم.
2-3 سالی هست که سمت چپ کیسه بیضه ام چیزی شبیه به جوش های چرکین رشد کرده ولی جوش نیست. برادرم همچین چیزی رو روی چونه اش داشت و با عمل برداشتش. گویا فیستول (یا فیسچول) نام داره. با مراجعه به یک پزشک پوست و انجام معاینه مشخص شد همون فیستول هست و با یه جراحی ساده میشه خارجش کرد. حالا چند سوال در این رابطه دارم:
1- تشخیص پزشک درست بوده یا نه و این چیزی که رشد کرده چیز دیگری هست؟
2- چه چیز یا چیزهایی باعث بوجود اومدن این فیستول شده؟
3- در صورت درست بودن تشخیص پزشک ایا جراحی شدن توسط همون پزشک پوست بلامانع هست یا پزشکای اورولوژ و ... بهترن؟
4- بعد از جراحی امکان رشد مجدد وجود داره؟
5- دوره نقاحت چه مدته؟ اصلا قابل پیش بینی هست؟
چند سوال دیگه هم در رابطه با موضوعات دیگه دارم.
1- موقع ادرار معمولاً کمی سوزش و درد دارم. دلیلش چی میتونه باشه؟ عفونت مجاری یا چیز دیگه؟
2- بعد از ادرار با وجود انجام استبرا باز گاهی حس میکنم بصورت کامل خارج نشده. این اتفاق طبیعی هست؟
ببخشید که طولانی شد. ممنون از اینکه وقت گذاشتین و خوندین
از اقای دکتر هم بابت راه اندازی این وبسایت و فروم خیلی خیلی تشکر میکنم. مشکل خیلی ها رو حل کردین
بی مقدمه مشکلات و سوالاتم رو مطرح میکنم.
2-3 سالی هست که سمت چپ کیسه بیضه ام چیزی شبیه به جوش های چرکین رشد کرده ولی جوش نیست. برادرم همچین چیزی رو روی چونه اش داشت و با عمل برداشتش. گویا فیستول (یا فیسچول) نام داره. با مراجعه به یک پزشک پوست و انجام معاینه مشخص شد همون فیستول هست و با یه جراحی ساده میشه خارجش کرد. حالا چند سوال در این رابطه دارم:
1- تشخیص پزشک درست بوده یا نه و این چیزی که رشد کرده چیز دیگری هست؟
2- چه چیز یا چیزهایی باعث بوجود اومدن این فیستول شده؟
3- در صورت درست بودن تشخیص پزشک ایا جراحی شدن توسط همون پزشک پوست بلامانع هست یا پزشکای اورولوژ و ... بهترن؟
4- بعد از جراحی امکان رشد مجدد وجود داره؟
5- دوره نقاحت چه مدته؟ اصلا قابل پیش بینی هست؟
چند سوال دیگه هم در رابطه با موضوعات دیگه دارم.
1- موقع ادرار معمولاً کمی سوزش و درد دارم. دلیلش چی میتونه باشه؟ عفونت مجاری یا چیز دیگه؟
2- بعد از ادرار با وجود انجام استبرا باز گاهی حس میکنم بصورت کامل خارج نشده. این اتفاق طبیعی هست؟
ببخشید که طولانی شد. ممنون از اینکه وقت گذاشتین و خوندین
از اقای دکتر هم بابت راه اندازی این وبسایت و فروم خیلی خیلی تشکر میکنم. مشکل خیلی ها رو حل کردین