nefertiti نوشته است:sogol_my نوشته است:nefertiti نوشته است: سلام
میخواستم بدونم اگه کسی تو ماه اول بارداریش باشه ،آیا ممکنه درد پریود داشته باشه ؟
آخه من این ماه اقدام به بارداری کردم و دو روز دیگه موعد پریودمه و الان کمر درد و دل درد پریود دارم. ممکنه باردار باشم؟ .
با درود
عزيزم اقدام به بارداري كردن برابر با بارداري نيست اگر شما تست بارداري رو انجام داديد و مثبت بود، باردار هستيد و در اين صورت بايد براي پيدا كردن دليل درد به پزشك مراجعه كنيد. اما اگر از باردار بودنتون اطمينان نداريد ممكنه درد پريود باشه. در هر صورت داشتن يا نداشتن درد دليلي بر باردار بودن يا نبودن نيست.
ممنون از پاسخگوییتون . دلیل سوالم بیشتر واسه این بود که بدونم آیا ممکنه یه خانم در ماه اول بارداریش باز هم دردهای پریود(دردهایی که هر ماه قبل از شروع پریود یا حین پریود احساس میکنه نه هر دردی !) رو تجربه کنه یا نه ؟
سلام
گاهی برخی از افراد دقیقا در تاریخی که باید پریود بشوند در بارداری در همان هفته ی اولی که پریود عقب میافتد درد بسیار خفیفی شبیه پریود احساس میکنند که نباید طول بکشد ودر صورت تداوم حتما جهت بررسی و اطمینان از بارداری داخل رحمی,نبود جفت سرراهی وتهدید به سقط و......بهتره سونو درخواست بشه ولی قدم اول در تایید پاسخ دوستمال دادن آزمایش برای مشخص شدن بارداریست