توروخدا با روحو روان من اینجوری شوخی نکنید !!!! منظورتون چیه ک نشانه ی خوبی نیست؟؟ یعنی منظورتون اینه ک من باردارم ؟؟؟ ،ولی اون خانوما ک میگفتن زیره ۵۰ بارداری نیست؟؟!!! الان نزدیکه ۳ هفته میگذره از رابطمون ، من قبلا در مورد رابطمون کامنت گذاشته بودم که دوستان لطف کردن و گفتن ک احتماله بارداری کمه!! و معمولا بارداری اینجوری صورت نمیگیره!!! ( شرح رابطم : من با نامزدم ک قبلا دوست پسرم بود و بابام ب سختی ب عقدمون رضایت داد۱ ماهه عقد کردیم ، نزدیک ۳هفته پیش توی مسافرت ۱ روز قبل از تخمک گذاری رابطه ی بدونه دخول داشتیم ک منی روی دهانه ی ورودیه واژن تخلیه شد ، من شب کامنت گذاشتم ک آیا احتماله بارداری هست، دوستان فرمودند ک هست اما کمه چون منی داخله واژن تخلیه نشده ک ب سمته گردنی رحم پرتاب شه !!! و چون سری هم پاک شده با دستمال احتمالش میاد پایین تر !!! بنده هم خیالم راحت شد!! روزه تخمک گذاری و فرداش هم ب همین صورت رابطه داشتیم!! منی در واژن تخلیه نشد! اصلا الت داخل واژن نشد ، یعنی منی مقدارش روی دهانه ی واژن و مقداریش هم روی شکم تخلیه شد ک سری با دستمال پاک کردیم (فقط روزه اول کامل همش روی ورودی ی واژن خالی شد ) ، من هم خیالم راحت بود، ۳ بار کامنت گذاشتم هر ۳ بر جوابش این بود ک احتمالش خیلی کمه !! منم دلمو ب این حرفا خوش کردم و راحت بودم، تا ۱ هفته پیش ک سره موعد پریود نشدم، تکرر ادرار داشتم و اشتهای زیاد، اشتهام وحشتناک شده بود اما حالت استفراغ صبحگاهی و سر دارد و ... نداشتم با اینکه که همه اشاره میکردن ک از نشانهای بارز حاملگیست اما خوب من نداشتم !!، با این حال کمی شک کردم و امروز هم ک آزمایش دادم ۲۵ شد جوابش ،فک کردم ک همه چی حل شده ، آخه مگه شما نگفتین ک با منی روی واژن امکانه بارداری خیلی کمه چون دخول صورت نگرفته واسپرم باید ب رحم برسه تا بارداری رخ بده ؟؟
( خدا کنه این ج اشتباه باشه ، من دوباره آزمایش میدم ، خدایا ب دادم برس ،دارم بیچاره میشم
(