swan_dream نوشته است: از جوابتون ممنونم ، اما استرسم بدتر شد، حاملگی خارج از رحم شنیدم خیلی خطرناله و ممکنه منجر ب خونریزی داخلی و مرگه مادر بشه!!! من هیچ کدوم از علائم مربوط بهش رو هم نداشتم ، آیا ممکنه ک تست بتا زیاد بشه و ب حد نرمال برسه ؟؟ چون بتا ی خیلی اوائل حاملگی کم بوده؟؟ شیاد با گذشت چند روز زیاد بشه؟ یعنی ممکنه؟ من فردا حتما میرم دکتر ، از راهنماییتون ممنون
دوست خویم، غیر اون چیزی که نوشتم هر مشاوره ی دیگری صادقانه نخواهد بود. بهت حق میدم پاسخ های قبلی تا حدی متناقض بود و میدونم که قطعا دقت در پاسخ های دوستان وجود داره اما کاش که یه خورده بیشتر باشه.
در پست قبلیم هم گفتم هنوز چیزی قطعی نیست
من احتمالی که می دادم رو بیان کردم و واقعا اگه بارداری نا به جا رخ داده باشه و مثلا این داستان در تخمدان یا لوله های فالوپ اتفاق افتاده باشه با رشد جنین به رحم شما آسیب وارد خواهد شد و کوچکترین عارضه اش از دست رفتن یا کم شدن قدرت باروری شماست.
بنابراین تاکید می کنم باید و باید به متخصص زنان مراجعه کنی و تا قطعی شدن موضوع زیر نظر پزشک باشی.
نگران پدرت هم نباش به هر حال جون فرزندش به نظرم مهمتر باشه؛ زندگی زناشویی همینه چه بهتر می شد اگه جو گیر نمی شدین و جلوگیری می کردین ...