با سلام
پست های مربوط رو گشتم ولی نتونستم جواب کاملی رو که می خوام پیدا کنم
عدم کنترل ادرار در مردهای جوان به چه علتی می تونه باشه؟
منظورم حس اینه که همش ادرار توی آلت مونده، مخصوصا همون کلاهک آلت. معذرت می خوام اگه این حس رو کاملا تشریح کردمش، ولی خب من هر احتمالی رو در نظر گرفتم، مثلا اولیش فصل سرما و این چیزا، اما دیدم که فقط تو فصل سرما نیست که این حس پیش اومده. دلیلش می تونه واریکوسل باشه؟ یعنی آقای جوانی که واریکوسل خفیف داره ممکنه این حس ادرار همیشگی و تخلیه نشدن کامل ادرار رو با خودش داشته باشه؟ یا فقط باید احتمال رو به پروستات داد؟ یعنی در سنین بین 23تا26 می شه احتمال پروستات رو در نظر گرفت؟
یه چیز دیگه ام این که، عفونت ادراری در آقایون، علائم اولیه اش چیه؟ مثل ما خانم ها از همون اول با سوزش و این چیزای عادی متوجه ی عفونت ادراری می شن یعنی؟
یعنی برای همچین فردی، می شه احتمال عفونت ادراری رو هم در نظر گرفت؟
می دونم که همه اش با بررسی های پزشکی مشخص می شه ولی خب کسب اطلاعات که بد نیست!
سوالم خیلی ابتدایی نیست! چون مرد نیستم اطلاع ندارم فقط!
پست های مربوط رو گشتم ولی نتونستم جواب کاملی رو که می خوام پیدا کنم
عدم کنترل ادرار در مردهای جوان به چه علتی می تونه باشه؟
منظورم حس اینه که همش ادرار توی آلت مونده، مخصوصا همون کلاهک آلت. معذرت می خوام اگه این حس رو کاملا تشریح کردمش، ولی خب من هر احتمالی رو در نظر گرفتم، مثلا اولیش فصل سرما و این چیزا، اما دیدم که فقط تو فصل سرما نیست که این حس پیش اومده. دلیلش می تونه واریکوسل باشه؟ یعنی آقای جوانی که واریکوسل خفیف داره ممکنه این حس ادرار همیشگی و تخلیه نشدن کامل ادرار رو با خودش داشته باشه؟ یا فقط باید احتمال رو به پروستات داد؟ یعنی در سنین بین 23تا26 می شه احتمال پروستات رو در نظر گرفت؟
یه چیز دیگه ام این که، عفونت ادراری در آقایون، علائم اولیه اش چیه؟ مثل ما خانم ها از همون اول با سوزش و این چیزای عادی متوجه ی عفونت ادراری می شن یعنی؟
یعنی برای همچین فردی، می شه احتمال عفونت ادراری رو هم در نظر گرفت؟
می دونم که همه اش با بررسی های پزشکی مشخص می شه ولی خب کسب اطلاعات که بد نیست!
سوالم خیلی ابتدایی نیست! چون مرد نیستم اطلاع ندارم فقط!