سلام..میخواستم بدونم چرا من وقتی فیلم جنسی میبینم خیلی زیاد تحریک میشم و زمان تحریکم تا ارضا شدن به صورت خودارضایی میتونه حتی 30ثانیه هم طول نکشه...ولی وقتی از طریق نامزدم تحریک میشم مثلا وقتی تلفنی تحریکم میکنه به هیچ وجه نمیتونم با خودارضایی ارضا شم..حتی وقتی پیشش هم هستم با معاشقه خیلی تحریکم میکنه البته من همزمان لذت هم میبرم ولی باز حتی زمانی که خودش هم کلیتوریسمو میماله من اصلا ارضا نمیشم.با اینکه واژنم خیس میشه ولی یه جورایی انگار حسش از بین میره.روشهای دیگه رو هم امتحان کردم ولی باز با وجود تحریک جنسی اصلا حس ارضا شدن در من به وجود نمیاد.حتی چندبار تلقین هم کردم ولی هیچ فایده ای نداشت .دلیلش چیه؟؟ البته اینم بگم ما چون تو مراحل اولیه ی نامزدی هستیم دخول نداشتیم.
ولی من دوس دارم با شرایط الانمون بدون دخول هم بتونم ارضا شم حداقل با مالش کلیتوریس....اگه راه حلهایی دارین که بتونه باعث ارضا شدنم بدون دخول بشه..لطفا دریغ نکنین....ممنون از همگی
سوال بعدیم هم اینه که چرا به مرور دیگه مثل قبل با حرفا یا پیشنوازیهای نامزدم تحریک نمیشم چرا اینقد اثرش داره روم کم میشه؟؟فکر میکنم شاید خیلیا اینجوری باشن ولی از نظر شما این موضوع نگران کننده نیس؟؟؟باید چیکار کنم؟
ولی من دوس دارم با شرایط الانمون بدون دخول هم بتونم ارضا شم حداقل با مالش کلیتوریس....اگه راه حلهایی دارین که بتونه باعث ارضا شدنم بدون دخول بشه..لطفا دریغ نکنین....ممنون از همگی
سوال بعدیم هم اینه که چرا به مرور دیگه مثل قبل با حرفا یا پیشنوازیهای نامزدم تحریک نمیشم چرا اینقد اثرش داره روم کم میشه؟؟فکر میکنم شاید خیلیا اینجوری باشن ولی از نظر شما این موضوع نگران کننده نیس؟؟؟باید چیکار کنم؟