__arezoOo__ نوشته است: شیوا خانوم همه که مث شما بلد نیستن که چطوری پارتنرشونو راضی نگه دارن خب بگین ماهم بدونیم...
یه سوال دارم هاله خانوم ندا خانوم شیوا خانوم و بقیه اعضا خوهشا اطلاعات شخصیشونو در مورد این سوال بگن
چطور میشه کاری کرد که زوجتو همیشه راضی نگه داری و هیچوقت ازت سیر نشه؟
خیلیا میگن نباید خیلی با مردا صمیمی شد چون ازت خسته میشن یا اینکه اگه تو توی رابطه ی جنسی پیشقدم شی دیگه اون جذابیت سابقو نداری...خب حالا چطور میشه یه مردو واسه همیشه مجذوب خودت نگه داری؟
جذب کردن مردا اسونه اونی که سخته مجذوب نگه داشتنشونه
سلام ارزو جان تو دیگه رو این مسئله خیلی حساس شدی اما من نظرمو واست میگم به نظر من تو رابطه با همسر نه خیلی باید بری بهش بچسبی که رابطرو از مزه بندازی نه خیلی خشک و بی روح باشی که خیلی زود ازت خسته بشه و سرد بشه تو رابطه از حرفای عاشقانه استفاده کن جلوش همیشه آراسته باش سعی کن شروع رابطه جنسی دو طرفه باشه طوری نباشه که فقط توقع داشته باشی که اون بیاد طرف تو تو هم گاهی اوقات شروع کننده باشی و و و و .... خیلی چیزای دیگه هم هست که توی یه پست نمیشه همرو نوشت اگه خیلی مشتاقی بیشتر بدونی برو کتابخانه کتاب هایی سرچ کن که در مورد خصوصیات مردان نوشته شده باشه شاید این کتاب ها وجود داشته باشه اونارو بشین بخون تا بیشتر بدونی موفق باشی