shayna24 نوشته است: لطفا آزمایش دو ماه پیش (کاغذ سفید ) با آزمایش جدید ( نارنجی ) مقایسه کنید که مصرف ایی و زینک و فولیک اسید و آفرودیت و <a>پنتوکسی فیلین</a> و سی داشته
درضمن مشخص شد واریکوسل درجه دو داره اینم یه شوکه دیگه بعد از خبر بسته بودن لوله رحمی چپم
ولی پزشک گفته اصلا مهم نیست و بعد از یکسال اقدام بیا برای دارو و هیچ دارویی نداده من خودم یه بسته سلنیوم . ایی و جوشان سی . زینک گرفتم روزی یکی بخوره شوهرم
آزمایشارو بردم پیش دکتر زنان خودم دیونه شد گفت خانوم این نازاست و کدوم دکتری بی سواد ( . . . ) گفته این هیچیز لازم نداره و اوضاش از قبل خیلی بدتر شده و کلی درمان لازم داره
دکتر زرگر و تافتاچی رو معرفی کرد و کلا خیلی منو ترسوند البته بعد از 2.3 سهعت برام عادی شد که هر لحظه گل هست و به سبزه نیز آراسته میشه!
راستی هاش ام جی هارو چون نمی دونستم و داروخانه چی نگفت8 روز بیرون یخچال بود 4تا شب زدم و چون هاش سی جی 5000 نایاب شده سه تا 1500 یهجا زدم شب 14 که البته اینو تو یخچال نگه داشتم!!!
فکر کنم کم کم دارم دیونه میشم و سکته میکنم!توروخدا بگین چه کار کنم
سلام
کاری به بی سوادی اون ارولوژیست ندارم همچنین در مورد باسواد بودن این متخصص زنان! هم نظری ندارم اما برخلاف نظر این متخصص زنانی که گفتن همسرتون ناباروره!! بد نیست بدونید حتی اسپرموگرام غیر نرمال هم ناباروری مرد رو تایید نمیکنه.
وقتی میگم درمان دارویی رو باید ارولوژیست خوب انجام بده نه متخصص زنان!! گوش نمیکنید دیگه.
در اسپرموگرام جدید هر سه فاکتور مهم باروری یعنی تعداد، حرکت و موفولوژی اسپرم ها غیر نرمال هستن.
توصیه ی اکیدی دارم داروهایی که خودتون به صورت خودسرانه تهیه کردید رو قطع کنید و به یه ارولوژیست خوب مراجعه کنید تا مجددا تست درخواست بشه و خط درمان رو تغییر بده و با درخواست سونو برای جراحی واریکوسل تصمیم بگیره.
همسرتون استعمال سیگار، مشروب و مکمل های پروتئینی رو کنار گذاشتن دیگه؟
شغل شون چیه؟
در محیط گرمی کار می کنن؟ نوت بوک شون رو نزدیک شکم و بیضه ها قرار میدن؟