milinem نوشته است:m1989 نوشته است:milin3m نوشته است: سلام ...یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید ....نامزد من پنج شنبه گذشته دوره عادتشون تموم شد و پاک شدن و ما شنبه یه رابطه داشتیم که منی روی شکم ریختو وبار دوم هم سعی کردم نریزه و کلا به نظر من میاد که نریخته تا اونجای که کلا سعی کردم مراقب بودم به هر حال قرصی چیزی هم نخوردن... امروز پنجش نبه میگن لکه دیدن... پریود نامنظم دارن.. وباکره هستن و دخولی انجام نشد نشونه چیه این الکه؟ خیلی نگرانم
سلام
شما از من در پیام خصوصی خواستی که به پستت پاسخ بدم.
اگه همون کاربر milinem هستی و نام کاربری جدید ایجاد کردی که باید بگم کار خوبی نکردی و دکتر این موارد رو تحمل نمیکنن و این حساب کاربریت مسدود خواهد شد.
به هر حال ...
دوست من،
نامزد شما در اواسط سیکل شون قرار دارن و لکه بینی در تایم تخمک گذاری در بعضی از خانما اتفاق میفته و مشکلی نیست.
اگه مطمئنی که منی و پیشاب به واژن نرسیده، امکان بارداری نیست.
متاسفانه پسورد ایمیل و یوزر این سایتو گم کرده بودم برا همین دوباره ساختم الانم با کلی تلاش پسورد ایمیلمو پیدا کردم ریکاوریش کردم
خوب ممنونم از توضیح اما ببین من فک نکنم خورده باشه منی و لی کلا مطمئن نیستم..این خون با توجه به این که بعد 5 شنبه که پایان بوده و شنبه رابطه و امروز لکه ایا احتمال لانه گزینی وجود داره یا نه؟؟
ازمایش خون شنبه میتونیم بدیم؟؟ بعد این مدت؟
سلام
شما پست قبلی منو خوندی!!؟
خدمتت عرض کردم نامزدت در ایام تخمک گذاری قرار داره و در بعضی از خانم ها در این ایام لکه بینی رخ میده و این طبیعی هست.
لکه بینی لانه گزینی در زمان اتصال سلول تخم به آندومتر رحم و در بعضی از خانم ها رخ میده و ازونجایی که حداکثر زمان لقاح 48 ساعت بعد از نزدیکی ذکر شده، بنابراین لکه بینی که مربوط به لانه گزینی باشه حداکثر طی 3 - 4 روز بعد از نزدیکی رخ میده.
برای اینکه به نگرانیت خاتمه بدی میتونی فردا نامزدت رو ببری آزمایشگاه تا تست بتا بده.
نقل قول: دکمه ویرایش نبود مجبورم سوال دوممو جدا بپرسم... اگه طرف مقابلت با روغن برای چرب کردن دست و الت من استفاده کنه منی در برخورد با این روغن قابلیت باروری داره؟ اصلا زنده میمونه
لوبریکانت اسپرم کش نیست و تنها بر تحرک اسپرم اثر منفی میذاره و اگه این لوبرکانت آغشته به اسپرم کمتر از 4 ساعت با واژن تماس پیدا کنه احتمال بارداری وجود داره هر چند که این احتمال کم باشه.