generos نوشته است: سلام من چند روز پیش اینو ازتون پرسیده بودم
سلام. من و نامزدم دوم بهمن یه رابطه مشکوک داشتیم. البته نامزد من هنوز باکرست. احساس میکنم که پیش آبم باهاش تماس داشته. ایشون همون روزا نزدیکای پریود شدنشون بوده و حدود پنجم یا ششم بهمن پریود شدن. البته این پریودشون کمی با قبلا فرق داشته. یعنی مدت زمانش سه روز بوده حدودا و خونریزی هم که داشتن قطع و وصل میشده و عادی نبوده. ما برای اینکه مطمئن بشیم 18 ( هجدهم ) بهمن رفتیم آزمایش خون داد و مقدار بتا یک دهم ( 0.1) شده بود ( حدود بتا در آزمایشگاهی که تست داده بود 20 بوده، یعنی زیر 20 منفی ) . الان چند روزیه که کمی زیر شکمش درد می گیره انگار حالت تهوع هم پیدا کرده که البته خودش میگه از معدشه و اصلا نگران اینکه باردار باشه نیست. الان نگرانی من از اینه که نکنه باردار شده باشه و خودش هنوز خبر نداشته باشه. چون خانواده ما خیلی رو این مساله حساس هستن. ممنون میشم نظراتتون بهم بگین
نامزدم از 5 اسفند به مدت دو روز لکه بینی داشتن، در 6 بهمن هم مثل اینکه پریود عادی نبوده بیش تر به صورت لکه بینی بوده و اینکه زیر شکمشون هم درد میگیره. حالا سوال من اینه :
1 - علت این لکه بینی چی میتونه باشه؟ آیا ممکنه این لکه بینی برای بارداری باشه؟
2- آزمایش خون بتا هم که داده بودن حدود 11 روز بعد از نزدیکی بوده. آیا زمان آزمایش مناسب بوده یا زود بود؟
ممنون میشم جواب بدین تا اگه مشکلی باشه زودتر راه حلی پیدا کنیم...
علت این لکه بینی می تواند اختلالات هرمونی باشذ
و بهترین زمان برای آزمایش بتا 20 روز از زمان نزدیکی می باشد
شما می توانید دوباره تست بتا را انجام دهید و در صورت منفی بودن آزمایش
آمپولهای پروژسترون استفاده کنید تا این اختلالات از بین برود