سلام. 24 سالمه و مجرد! زمان پریودی من تقریبا 4 الی 5 روزه.اونم با خونریزی کم. یعنی همش 48 ساعت اول رو خونریزی دارم و تا روز 4 ام تا 5 ام همش یه بار یه لک بشم واس همین تا روز 5ام حسابش کردم وگرنه خونریزیم تا 2 روزه!اونم نه خیلی!کلا از اوائل پریودیم همین جور بودم و هستم! اما خواهرم برعکس منه اونم مجرده ولی هم روزاش بیشتره هم خونریزیش بیشتره.من تو هر پریودیم نهایتش خیلی بخوام نوار مصرف کنم بشه 5 عدد! علتش چیه!میدونم مشکلی نیست اما چرا اینجوریه برای بعضیا؟
++++++++++++=
الان مدت یه ماهی میشه وقتی من به مدت 7،8 دقیقه یا کمتر بیشتر بشینم رو زمین مثلا پای لپ تاپ و تکوم نخورم پام میخوابه البته نه در اون حد که تو مواقعی که زیاد ساکن بمونیم رخ بده!!!همینطور احساس میکنم دستام!!علتش چیه>؟ ms؟ دیابت؟کم خونی؟فشار عصبی؟من تازه کنکور ارشد دادم و فشار واس کارو ازدواج و ارشدم بالاست کمی!
خاله و داییم دیابت دارند!مادر و پدرم نه!
ماردرمم کم خونی مینور داره! اما من ندارم
بسیااار ممنون
++++++++++++=
الان مدت یه ماهی میشه وقتی من به مدت 7،8 دقیقه یا کمتر بیشتر بشینم رو زمین مثلا پای لپ تاپ و تکوم نخورم پام میخوابه البته نه در اون حد که تو مواقعی که زیاد ساکن بمونیم رخ بده!!!همینطور احساس میکنم دستام!!علتش چیه>؟ ms؟ دیابت؟کم خونی؟فشار عصبی؟من تازه کنکور ارشد دادم و فشار واس کارو ازدواج و ارشدم بالاست کمی!
خاله و داییم دیابت دارند!مادر و پدرم نه!
ماردرمم کم خونی مینور داره! اما من ندارم
بسیااار ممنون