3بهمن پریود شدم اما امروز که 15 است هنوز پریود نشدم 9ام اسفت آزمایش بتا دادم منفی بود. آیا زمان خوبی برای آزمایش بوده؟ خیالم راحت باشه؟ فردا نوبت دکتر دارم اما هنوز میترسم. ممکنه کیست یا چیز دیگه عاملش باشه؟
shaverma نوشته است: 3بهمن پریود شدم اما امروز که 15 است هنوز پریود نشدم 9ام اسفت آزمایش بتا دادم منفی بود. آیا زمان خوبی برای آزمایش بوده؟ خیالم راحت باشه؟ فردا نوبت دکتر دارم اما هنوز میترسم. ممکنه کیست یا چیز دیگه عاملش باشه؟
Dreams_Boy نوشته است: با سلام خدمت دوستان
دوستان عزیز برای من یک مشکلی پیش اومده ، سعی میکنم کامل و بدون سانسور همه چیز رو بگم ، خواهش هم میکنم دوستان کامل و دقیق جواب بدن
قبل از هر چیز هم بابت صراحت در گفتارم از همگی عزیزان معظرت میخوام
------------------------
دوستان تقریبا یک ماه پیش بود که من با یکی از دختران هم دانشگاهی رابطه برقرار کردم ، رابطه فقط در حد یک رابطه مقعدی (باسن) بود و کار به جاهایی نکشید که باعث بشه این هم دانشگاهیم دختر بودن خودش رو از دست بده ، بعد از اتمام رابطه من آب منی خودم رو روی واژن این همکلاسیم خالی کردم ، بازم میگم روی واژن ایشون نه داخلش ! بعد این همکلاسیم هم بلافاصله سریع رفت دستشویی ...
حالا تقریبا یک ماه و چند روزی گذشته ، این همکلاسیم پریود نشده و میگه حالت تهوع ریزی هم داره ولی چیزی بالا نیاورده ...
دوستان راستش میترسم عین ... !!! آخه من که داخل واژن اون آب منی خودم رو نریختم یعنی امکان داره حامله بشه ؟!!!
دوستان ممنون میشم کامل و دقیق پاسخ بدن تا از دل نگرانی در بیام ، چند روزه اصلا خواب و خوراک ندارم
ممنون از همگی
fatemeh121 نوشته است: سلام
از نگرانی دارم سکته میزنم خواهشا کمکم کننین
من با نامزدم یک ماه صیغه هستیم که واسه نوبتای عقدو اینا جور بشه
روزه 6 پریودیم با نامزدم رابطه داشتم که من به پشت خوابیده بودم و نامزدم آلتشو به باسنم میکشید و دوبار ارضا شد و هر دوبار هم بیرون تخلیش کرد من هم ارضا شده بودم که همون روز شبش یعنی با فاصله ی تقریبا 6 ساعت بعدش چندتا لکه دیدم و خیلی ترسیدم وبلافاصله یه قرصه اورژانسی لونژیل1.5 درصد مصرف کردم بعد دوباره سه روز بعد یعنی دو روز یعد از اتمامه پریودیم باز هم همین نوع رابطه یعنی من خوابیده به پشت و نامزدم آلتشو لای باسنم میکشید و سه بار هم ارضا شدن و هر سه بار هم بیرون تخلیش کرد که من هم ارضا شدم و یک روز بعدش یعنی امروز باز هم لکه دیدم که مقدارش بیشتر از دفه ی قبل بود
دوره ی پریودیم 7 روزه هست
چیکار کنم بازم لازمه قرصه اورژانسی بخورم؟؟
وای یعنی حامله شدم؟؟
این لکه ها ماله چیه آخه؟؟
بخدا خیلی میترسم خواهش میکنم شفاف جواب بدین و منو از نگرانی در بیارین
نقل قول: با درود
اختمالش كمه اما صفر نيست. البته بستگي به اين داره كه اين اتفاق در چندمين روز از سيكلشون افتاده باشه. اما عقب افتادن پريود ميتونه به دليل استرس هم باشه. با توجه به مدت زماني كه از اين اتفاق گذشته در حال حاضر ميتونيد با اطمينان و قطعيت بالايي از بيبي چك استفاده كنيد.
نقل قول: اطمينان و قطعيت بالايي از بيبي چك استفاده كنيد
pari121 نوشته است: با سلام با نامزدم از عقب رابطه داشتم اب خود را داخل ریخت امکانش هست وقتی میشستم به لباس زیرم میریخت وبه جلو میرفت؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|