سلام.من 18 سالمه و احساس میکنم دچار انحراف آلت هستم.چطور میتونم مطمئن شم و اگهجواب مثبت بود چه کار باید بکنم؟و آبا در نزدیکی مشکل بوجود میاره؟در ضمن من اثتمنا هم می کنم!خیلی زیاد!چطور میشه کم کردش؟!ممنون
Aran نوشته است: سلام.من 18 سالمه و احساس میکنم دچار انحراف آلت هستم.چطور میتونم مطمئن شم و اگهجواب مثبت بود چه کار باید بکنم؟و آبا در نزدیکی مشکل بوجود میاره؟در ضمن من اثتمنا هم می کنم!خیلی زیاد!چطور میشه کم کردش؟!ممنون
Aran نوشته است: غیر از عمل راه دیگه نداره؟دارو؟؟؟عوارض بعد از عمل و میشه بگین؟
Aran نوشته است: من 18 سال دارم!!!!هنوز رابطه جنسی و تجربه نکردم...تازهاز کجا باید بدونم مشکل ایجاد میکنه!!!!
torey نوشته است: با سلام.
سوالی داشتم: اگر آلت در حالت عادی دچار انحراف نباشه، اما در حالت نعوظ در حدود 30 درجه به سمت چپ انحراف پیدا کنه (انحراف تقریبا از وسط آلت شروع میشه) عوارضی داره و یا نیاز به عمل هست؟ آیا فکر میکنید برای مقاربت، اینگونه انحراف ایجاد اختلال و یا موجب آزار شریک جنسی میشه؟ (البته ظاهرا این انحراف در "خروج" منی مشکلی ایجاد نمیکنه) آیا ممکنه ادامه پیدا کنه؟ دلیل خاصی برای این انحراف هست (مثلا استمنا)؟
در ضمن می خواستم بپرسم آیا این قضیه با خروج مقداری منی پس از ادرار (و بدون اینکه قبل از ادرار نعوظ و یا جنابت صورت گرفته باشه) داره یا خیر؟ اگر نداره، اکه میشه دلیل خروج مقدار منی پس از ادرار رو میشه بپرسم؟
ببخشید تعداد سوال زیاد شد. خیلی متشکرم
rezaya نوشته است: با سلام و تشكر ويژه از موسس و گرداننده اين سايت بسيار مفيد
من به تازگي در اين سايت عضو شده ام مطلبي كه عنوان مي كنم را تا حدودي در موضوع انحراف آلت خواندم ولي جوابم را كامل نگرفتم به همين دليل مطرح مي نمايم.
من 29 سال سن دارم و دچار زود انزالي نيز هستم البته مجرد هستم و نمي دانم كه باعث مشكل برايم خواهد شد يا نه ولي موضوعي كه باعث نگراني من شده است سفتي بيش از حد آلت در هنگام نعوض مي باشد كه در اين حالت آلت به طرف شكم كشيده مي شود و امكان حركت آن به سمت خارج شكم يعني به جلو خيلي كم وجود دارد و چناچه بيش از حد به جلو كشيده شود باعث درد مي گردد آيا اين موضوع مي تواند مشكلي در رابطه جنسي ايجاد نمايد؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|