سوال از اقایون با تجربه یا متاهل تشریف بیارین
لطفا <xml><o></o>
لطفا <xml><o></o>
سلام <o></o>
من دختری 28 ساله در استانه ازدواج هستم و فکر میکنم هیچی به اندازه شناخت عمومی جنس مخالف نمیتونه کمکم کنه تا دراین راه موفق باشم.<o></o>
لطفا در صورت امکان به سولات بنده پاسخ بدین هم اقایون و هم خانوم ها <o></o>
<o> </o>
1-
گفته شده در دسترس بودن خانوم برای اقا همیشه جالب نیست ایا شما موافقین؟ برای من نا مفهومه اگه ممکنه توضیح بدین با مثال (مثلا در مورد رابطه جنسی چطور هم نیاز رو برطرف کنی هم یه جورایی دردسترس نباشی؟)<o></o>
گفته شده در دسترس بودن خانوم برای اقا همیشه جالب نیست ایا شما موافقین؟ برای من نا مفهومه اگه ممکنه توضیح بدین با مثال (مثلا در مورد رابطه جنسی چطور هم نیاز رو برطرف کنی هم یه جورایی دردسترس نباشی؟)<o></o>
2-
از اونجایی که اولین رابطه ها همیشه به یاد میمونه به نظرتون در اولین ارتباط های بعد از عقد و با هم بودن ها ،به طور عمومی چه چیزی هایی بیشتر به چشم یه اقا میاد ، یعنی مسایل جسمی خانوم یا رفتارش برای اقا مهم میشه؟ <o></o>
3-
من یه مشکلی هم دارم اونم هیروتیسم (پرمویی) است و با اینکه مو زدایی کردم اما همه پاهام لک شده و منظره بدی داره(امکان لیزر ندارم و درمانهای موجود رو هم انجام دادم اما نشد که نشد) .ایا ممکنه در اولین رابطه ها به چشم بیاد و یه ذهنیت بدی واسه نامزدم ایجاد بشه؟<o></o>
من یه مشکلی هم دارم اونم هیروتیسم (پرمویی) است و با اینکه مو زدایی کردم اما همه پاهام لک شده و منظره بدی داره(امکان لیزر ندارم و درمانهای موجود رو هم انجام دادم اما نشد که نشد) .ایا ممکنه در اولین رابطه ها به چشم بیاد و یه ذهنیت بدی واسه نامزدم ایجاد بشه؟<o></o>
از اینکه تجربه تون رو در اختیار من و دوستان قرار میدین پیشاپیش سپاسگذارم.<o></o>